Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα φέρουν στην Ελλάδα τον Μανωλά οι Πρωταθλητές;
| 2021-08-18 10:00:00

Αυτοί... βάζουν τα εκατομμύρια για Μανωλά - "Χρυσάφι" για να έρθει Ολυμπιακό - Υπόσχεση Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτοί... βάζουν τα εκατομμύρια για Μανωλά - "Χρυσάφι" για να έρθει Ολυμπιακό - Υπόσχεση Μαρινάκη

Τα χρήματα που έρχονται από το εξωτερικό και η υπέρβαση. Πώς μπορούν να βρεθούν τα τρελά ποσά που ζητάει η Νάπολι για τον Έλληνα άσο και ποιοι θα... βοηθήσουν για να προχωρήσει η τεράστια μεταγραφή. Γιατί πρέπει πάλι ο Βαγγέλης Μαρινάκης να "ξεπεράσει" τα όρια και να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
 

Ολυμπιακός: Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας παραμένει το θέμα του Κώστα Μανωλά και της πιθανής επιστροφής του στον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι. Στην Ιταλία επιμένουν πως υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη, ενώ πλέον και στην Ελλάδα υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές.

Από το Λιμάνι πάντως, μετά τη διάψευση του Σαββάτου, υπήρξε νέα «διαρροή» το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε με έντονο ύφος για ρεπορτάζ που έκανε λόγο για οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Έλληνα άσου. «Ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε κοντά είμαστε», ξεκαθάρισε ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν ανέφερε πως δεν υπάρχει θέμα, απλά ξεκαθάρισε πως δεν είναι τόσο… προχωρημένο όσο το παρουσιάζουν. Θυμίζουμε άλλωστε πως στην Ιταλία γράφτηκε χθες ότι ο παίκτης συμφώνησε σε όλα με τους «Ερυθρολεύκους» για ένα… χρυσό συμβόλαιο και πλέον πιέζει τη Νάπολι.

Η αλήθεια πάντως είναι, πως στο Λιμάνι προφανώς και θα ήθελαν τον Κώστα πίσω από τώρα (γιατί είναι σίγουρο πως θα γυρίσει σε ένα ή δύο καλοκαίρια), όμως υπάρχουν πολλές, κυρίως οικονομικές, δυσκολίες. Ακόμα και αν ο Μανωλάς δεχόταν να έρθει με το μισό συμβόλαιο, δηλαδή περίπου στα δύο εκατομμύρια ευρώ, η Νάπολι πολύ δύσκολα θα τον… χάριζε. Οι Ιταλοί ζητούν 16 με 20 εκατομμύρια και δείχνουν απρόθυμοι να κάνουν παζάρια.

Στο Λιμάνι προφανώς και θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, όμως υπάρχει τρόπος να έρθει και το κόστος για τον σύλλογο να μην είναι τόσο μεγάλο. Πώς θα γίνει αυτό; Με δύο ηχηρές πωλήσεις, που θα φέρουν χρήματα και τα οποία θα ξοδευτούν άμεσα. Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στου Ρέντη προ ημερών, είχε τονίσει πως τη «ζημιά» των 25 εκατομμυρίων από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό θα την καλύψει ο ίδιος και δεν θα περιμένει τις πωλήσεις!

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες και όπως σας έχει μεταφέρει αποκλειστικά στο sportdog.gr στήλη «Box to Box», ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν θα συνεχίσει στο Λιμάνι. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μπήκε στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών και ήδη στην ομάδα του Πειραιά περιμένουν προτάσεις. Η Γουλβς τον παρακολουθεί ζεστά και είναι πρόθυμη σύμφωνα με τους Πορτογάλους να δώσει 10-12 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Την ίδια ώρα, τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης επιμένουν για το ενδιαφέρον της Τρουά για τον Πάπε Αμπού Σισέ, παρά τη «σφήνα» της Στρασμπούρ στην υπόθεση του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, η υπόθεση της μετακίνησης του Σισέ στην Τρουά «κολλάει» στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός θέλει 10 εκατ. ευρώ ακατέβατα για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, παρότι αποκλείστηκε από το Champions League. Μάλιστα, σύμφωνα με τους Γάλλους, η Τρουά θα «πατήσει» πάνω στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, ώστε να αποδεχθούν οι Πειραιώτες να παραχωρήσουν τον Σισέ με λιγότερα χρήματα. Κάτω από τα 7-8 εκατομμύρια πάντως, δύσκολα θα… πέσουν οι Πειραιώτες.

Αν λοιπόν προχωρήσουν οι δύο υποθέσεις και ο Ολυμπιακός βάλει μίνιμουμ στα ταμεία του 15 με 16 εκατομμύρια ευρώ, τότε τα λεφτά που ζητάει η Νάπολι βρέθηκαν, χωρίς να… ματώσουν. Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει το συμβόλαιό του και φυσικά, επαναλαμβάνουμε, για να καλύψει την… τρύπα που άφησε στον σύλλογο ο αποκλεισμός από τη Λουντογκόρετς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζουν την μπάνκα" οι Αγγελόπουλοι - Φέρνουν παικταρά στον Μπαρτζώκα - Αλλάζουν επίπεδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags