Παρί Σεν Ζερμέν: Το συμβόλαιο του 22χρονου παγκόσμιου πρωταθλητή με τον γαλλικό σύλλογο, θα λήξει τον προσεχή Ιούνιο και σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, ο Μπαπέ δεν σκοπεύει να το ανανεώσει, τουλάχιστον με τα δεδομένα που ισχύουν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ο ισπανικός Τύπος, ανέφερε πρόσφατα ότι ο Γάλλος επιθετικός, απέρριψε πρόταση για πολευτές συμβόλαιο έναντι 36 εκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση, ενώ η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει ένα ποσό μεταξύ 120 και 150 εκατομμυρίων ευρώ, για να τον πάρει άμεσα στην Μαδρίτη.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «El Larguero» του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού «CADENA SER», ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, ενημέρωσε τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, ότι ο Μπαπέ θα παραμείνει στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Και κατά συνέπεια, οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι, θα έχουν την ευκαιρία ν΄ απολαμβάνουν για τους επόμενους δέκα μήνες, μία εξαιρετική επιθετική τριπλέτα, αποτελούμενη από τους Μέσι, Μπαπέ και Νεϊμάρ.