Facebook Pixel Sportdog.gr | ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Σε δημοπρασία το χαρτομάντηλο που σκούπισε τα δάκρυα του ο Μέσι - ΤΡΕΛΑ λέφτα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-18 14:40:00

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Σε δημοπρασία το χαρτομάντηλο που σκούπισε τα δάκρυα του ο Μέσι - ΤΡΕΛΑ λέφτα!

Sportdog Team
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Σε δημοπρασία το χαρτομάντηλο που σκούπισε τα δάκρυα του ο Μέσι - ΤΡΕΛΑ λέφτα!

Όταν αποχώρησε από την αίθουσα ο Αργεντινός άφησε το χαρτομάντηλο, έτσι κάποιος με "επιχειρηματικό μυαλό" σκέφτηκε να το μαζέψει και να το βγάλει στο σφυρί.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυα του στη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας συνέντευξης Τύπου που έδωσε και η σύζυγός του, Αντονέλα, του έδωσε ένα χαρτομάντηλο.

Όταν αποχώρησε από την αίθουσα ο Αργεντινός άφησε το χαρτομάντηλο, έτσι κάποιος με "επιχειρηματικό μυαλό" σκέφτηκε να το μαζέψει και να το βγάλει στο σφυρί. Με τιμή εκκίνησης ένα εκατομμύριο δολάρια, δηλαδή 852.827 ευρώ.

 

Η Παρί ΣΖ διαψεύδει τις πωλήσεις της φανέλας Μέσι

H Παρί Σεν Ζερμέν, με δηλώσεις του εμπορικού διευθυντή της, Φαμπιάν Αλέγκρ, στην γαλλική εφημερίδα «L'Equipe», αρνείται κατηγορηματικά ότι οι πωλήσεις της φανέλας του Λιονέλ Μέσι με τον αριθμό 30, έχουν ξεπεράσει τις 800.000: «Είναι τρελό να μιλάμε για τέτοια στοιχεία.

Ναι, η τάση των πωλήσεων ήταν εκπληκτική, η καλύτερη όλων των εποχών, αλλά είμαστε μακριά από αυτό που γράφτηκε ότι πουλήσαμε ήδη ένα εκατομμύριο» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η συμφωνία με τον Μέσι έγινε πολύ γρήγορα, δεν είναι κάτι που θα μπορούσαμε να περιμένουμε. Φυσικά ήμασταν γρήγοροι, αλλά έχει να κάνει περισσότερο με τους χρόνους κατασκευής του συνεργάτη μας. Είτε πρόκειται για Nike, Adidas ή Puma, έχουν όλοι την ίδια προσέγγιση όσον αφορά την παραγωγή και την ποσότητα που αφορά τις φανέλες που κυκλοφορούν στην αγορά. Δεν είμαστε μάγοι» συμπλήρωσε.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν απόσβεσε την μεταγραφή του στην Γιουβέντους με τις φανέλες που πουλήθηκαν, ούτε ο Μέσι θα είναι σε θέση να το κάνει με την Παρί Σεν Ζερμέν» δήλωσε ο Τόνι Ρόκα, διευθυντής της Sports Law Institute.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags