Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Μόνο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ - Δεν υπάρχει διαφορά με Ολυμπιακό - Προβλήματα στο Λιμάνι"
| 2021-08-18 16:24:00

"Μόνο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ - Δεν υπάρχει διαφορά με Ολυμπιακό - Προβλήματα στο Λιμάνι"

Sportdog Team
"Μόνο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ - Δεν υπάρχει διαφορά με Ολυμπιακό - Προβλήματα στο Λιμάνι"

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου αναλύει τους στόχους της ομάδας για τη φετινή σεζόν, κάνει σύγκριση με τους Πειραιώτες και σχολιάζει τις μέχρι τώρα κινήσεις στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Τάσος Τασιόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη σέντρα» για την φετινή μάχη του πρωταθλήματος και την εικόνα του ΠΑΟΚ στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

«Καλό θα ήταν να ήταν τελειωμένα τα μεταγραφικά, αλλά καμιά φορά γίνονται αυτά. Η ομάδα ήταν αρκετά καλή στο δεύτερο παιχνίδι με την Μποέμιανς, δεν δέχθηκε απειλή. Ευτυχώς στην τελευταία φάση δεν... πέσαμε σε καλό παίκτη και έστειλε την μπάλα πλάγια. Είδαμε τον Ελ Καντουρί στη θέση που τον γνωρίσαμε και στο κέντρο ο Μπίσεσβαρ ήταν αυτός που ξέρουμε, αλλά έχει τα πάνω και τα κάτω του» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η ομάδα έβγαζε πολλές φάσεις με πίεση ψηλά. Όταν πίεζε ψηλά ήταν καλύτερη. Έγινε καλά και οργανωτικά. Είναι εγκεφαλικό. Το πρέσινγκ θέλει αυτό το κομμάτι, θέλει και πολλές δυνάμεις. Πήρε μπάλες ο ΠΑΟΚ και ήταν κάτι που μου άρεσε. Τώρα, βέβαια, είναι πρόβλημα ο τραυματισμός του Ολιβέιρα γιατί βοηθούσε με τα κρατήματά του και την αποφασιστικότητά του. Ο Σφιντέρσκι είναι καλός, αλλά σε αυτή τη θέση θα υπάρξει ένα θέμα 100%».

Για τον επιθετικό που θα πρέπει να στοχεύσει ο ΠΑΟΚ σχολίασε: «Υπάρχουν κάποιες παράμετροι στο τμήμα σκάουτινγκ. Η λες παίρνω κάποιον νεαρό και θα επενδύσω ή έτοιμο παίκτη που τον παίρνω και τον πληρώνω για δύο χρόνια. Είναι καθαρά πως το σκέφτεται ο καθένας. Λογικά αφού έχει δύο φορ ο ΠΑΟΚ θα πάει σε κάποια λύση γνωστού για έναν χρόνο για να καλύψει την απώλεια και μετά είναι ok. Όπως είναι δομημένη η ομάδα μπορεί να το κάνει αυτό. Ή πας σε κάποιον δανεικό, αλλά αυτή την περίοδο που μπορείς να βρεις ποδοσφαιριστή καλό να τον αφήνει η ομάδα του;»

Τόνισε ότι: «Προφανώς και φέτος δεν υπάρχει άλλος στόχος από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Δεν μπορεί να πάει με το προχωράμε και βλέπουμε. Ο Ολυμπιακός περνάει μία περίοδο που δεν είναι τόσο ισχυρός. Δεν ξέρω βέβαια τι θα κάνει μεταγραφικά. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έχει μία σταθερότητα και την ταυτότητα του Λουτσέσκου. Νομίζω ότι θα το διεκδικήσει επί ίσοις όροις. Το προβάδισμα για τον τίτλο το έχουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει η διαφορά που βλέπαμε πέρσι ανάμεσα στις δύο ομάδες, πλέον, είναι μικρή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags