Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: Δεν μπορεί να αποσύρει το "10" του Μέσι η Μπαρτσελόνα και το αφήνει... ελεύθερο για φέτος!
| 2021-08-18 21:31:00

Δεν μπορεί να αποσύρει το "10" του Μέσι η Μπαρτσελόνα και το αφήνει... ελεύθερο για φέτος!

Sportdog Team
Δεν μπορεί να αποσύρει το "10" του Μέσι η Μπαρτσελόνα και το αφήνει... ελεύθερο για φέτος!

Οι "μπλαουγκράνα" αποφάσισαν να μην δώσουν σε κάποιον άλλο παίκτη τη φανέλα με το "10" που άφησε ο Λιονέλ Μέσι, για φέτος, παρότι αρκετοί φίλοι της ομάδας ζητούσαν από την διοίκηση να την αποσύρει.

Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: Η φυγή του Αργεντινού σταρ για την Παρί Σεν Ζερμέν άφησε "ορφανό" το "10" στους Καταλανούς, αλλά οι κανονισμοί της La Liga δεν επιτρέπουν στην Μπαρτσελόνα να το αποσύρει, κάτι που ζητούσαν διακαώς οι οπαδοί της ομάδας.

Σύμφωνα, έτσι, με την καταλανική "Sport", η πρόθεση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα είναι να αφήσει "ελεύθερη" για φέτος τη φανέλα με το νούμερο 10, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην χρειαστεί να τη δώσει σε κάποιον.

Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό λόγω της πληρότητας του ρόστερ, τότε η επιθυμία των Καταλανών είναι να τη φορέσει ένας από τους «απόφοιτους» της Μασία, ένα παιδί από τα «σπλάχνα» της, δηλαδή, κι όχι κάποιος εκ των Φιλίπε Κουτίνιο ή Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, όπως ανέφεραν τα ισπανικά δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags