Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θέλουν να στηρίξουν τον Κούτσια, συν φυσικά τον Σφιντέρσκι!
| 2021-08-19 14:00:00

Έλληνας άσος "παγώνει" μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Απόφαση Σαββίδη - Τεράστια έκπληξη από Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έλληνας άσος "παγώνει" μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Απόφαση Σαββίδη - Τεράστια έκπληξη από Λουτσέσκου

Ποιος θα είναι ο αντι-Ολιβέιρα και οι ανακοινώσεις τα επόμενα 24ωρα. Στον Δικέφαλο "τρέχουν" και μετά το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ριέκα, αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά τρεις προσθήκες και μία αποχώρηση.
 

ΠΑΟΚ: Δανεικός θα είναι ο επιθετικός που θα έρθει στον Δικέφαλο για να καλύψει το κενό του Νέλσον Ολιβέιρα στο ρόστερ, που τραυματίστηκε στη ρεβάνς με την Μποέμιανς. Η λύση του δανεικού γίνεται γιατί στην ομάδα υπάρχει ήδη ο Σφιντέρσκι, που είναι για βασικός, ενώ οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να "καεί' το πρότζεκτ του Κούτσια.

Κάθε άλλο, μάλιστα, καθώς ο νεαρός άσος υπολογίζεται και στην ομάδα θέλουν να είναι ο νέος Τζόλης. Για αυτό και υπάρχει η πρόθεση να έρθει κάποιος με τη μορφή δανεισμού, που δεν θα γκρινιάζει και πολύ όταν δεν θα παίζει. Γιατί σε λίγους μήνες, από τα τέλη Γενάρη και μετά, που θα επιστρέψει και ο Ολιβέιρα, θα προκύψει υπεραριθμία στην επίθεση.

Το ζήτημα, τώρα, είναι να κάνει γρήγορα τις κινήσεις του ο ΠΑΟΚ, τόσο για τον επιθετικό όσο και για τον αριστερό εξτρέμ και τον αριστερό μπακ, καθώς έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία μεταγραφή και ο χρόνος στενεύει σημαντικά. Ήδη, άλλωστε, υπάρχει μουρμούρα σε επίπεδο οπαδών, αλλά και ανθρώπων κοντά στην ομάδα, καθώς λόγω ασυνεννοησίας και διαφωνιών στην ΠΑΕ δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα...

Το όνομα του Άκπομ συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, ακριβώς ως η λύση που θα έρθει και θα έχει συγκεκριμένο ρόλο (αν και ο Λουτσέσκου σκέφτεται σε κάποια παιχνίδια να παίξει με ψευτοεννιάρι, χωρίς καθαρό φορ δηλαδή!), ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα μην αποκλείσετε να έχουμε μία ή ακόμα και δύο ανακοινώσεις παικτών. 

Μέσα σε όλα μπορεί να έχουμε και την αποχώρηση παίκτη στις επόμενες ημέρες, καθώς ο Καγκάβα δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να μετακομίσει στο MLS. Για την ώρα δεν υπάρχει, βέβαια, επίσημη πρόταση αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχει κινητικότητα γύρω από τον παίκτη, ο μάνατζέρ του έχει επαφές για να τον πάρει από τη Θεσσαλονίκη και να τον πάει στις ΗΠΑ, αλλά μένει να δούμε και τις εξελίξεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη με Πρίγιοβιτς στην Τούμπα - Η πρώτη... διαφωνία με Λουτσέσκου - Σκάει νέα αποχώρηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags