Facebook Pixel ΠΑΟΚ: «Τραγωδία! Λυπηθείτε μας και κάντε μεταγραφές – Σαββίδη λες ψέμματα»
| 2021-08-19 23:44:00

Εκτός εαυτού οι ΠΑΟΚτσήδες: "Τραγωδία! Λυπηθείτε μας και κάντε μεταγραφές – Σαββίδη λες ψέμματα"

Sportdog Team
Εκτός εαυτού οι ΠΑΟΚτσήδες: "Τραγωδία! Λυπηθείτε μας και κάντε μεταγραφές – Σαββίδη λες ψέμματα"

Ξέσπασμα από τους οπαδούς του Δικεφάλου μετά την ισοπαλία (1-1) με Ριέκα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μην χάσει από τη Ριέκα στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Conference League και οι οπαδοί του ξέσπασαν στα σχόλια στις αναρτήσεις της επίσημης σελίδας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στο Facebook. Όλοι συγκλίνουν σε ένα συμπέρασμα: Η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές.

 

Το Sportdog συγκέντρωσε τα κυριότερα εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

Γκαρσία θα λέτε και θα κλαίτε

Το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να καταλάβει κανείς την κατάντια της ομάδας είναι, να χάνεις μέσα στην έδρα σου από μία ομάδα μεγέθους όπως η ΡΙΕΚΑ με 0-1 και να κάνεις αλλαγή δύο παικτών στο 91 μήπως ισοφαρίσεις, βάζοντας τον Εσιτι και τον Καγκάβα.

Σας παρακαλώ, λυπηθείτε μας! Σοβαρευτείτε

Κάντε μεταγραφές μπας και σωθεί κάτι γιατί θα ζήσουμε πολλές κηδείες με το υπάρχον ρόστερ

Αδιανόητο μια ομάδα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να μην έχει τεχνικό διευθυντή και γρήγορους παίκτες στο ρόστερ

Η ιδιοκτησία να βγεί και να πει τι θέλει να κάνει.Φτανει πια.Η ομάδα είναι παρατημένη εδω και 3 χρόνια.Γιναμε χωριό στην Ευρώπη.Ολοι παρακαλάνε να παίξουν με εμάς.Η ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια μίκρυνε.Προεδρε βγες και μίλα.Πες τι θέλεις να κάνεις.Αυτη η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ολα έχουν ένα όριο και εμείς το έχουμε ξεπεράσει εδω και καιρό αλλά δεν μιλούσαμε.Φτανει.

Garcia έτσι και σου πουν να ξανά αναλάβεις την πρώτη ομάδα... ζήτα 2000000 μισθό. Αλλιώς θα είσαι μεγάλο κορόιδο.

Πάρτε κανένα παίκτη ....καλά τόσο ευχαριστημένοι είστε από τη επιτροπή μεταγραφών κάθε χρόνο ? Έλεος ? Αλήθεια ποιος πρότεινε Τέιλορ ο μπαμπάς του κοουτς ? Με στημένα κ χωρίς τρυπήματα....από τα Μπακ η εξτρέμ η φορ περιοχής δεν....το ποδόσφαιρο άλλαξε...να γιορτάσουμε που θα περάσουμε τη Ριέκα των μείον 4 παικτών ?

Με τετοια χάλια αφου ισοφαρισαμε, εστω κ με αυτογκόλ,παλι καλα να λεμε. Η ομαδα θελει ενισχυση το φωναζει χιλιομετρα μακριά. Απο κει και περα ειναι θεμα διοικησης η οποια ειναι εντελως αδιάφορη δυστυχως. Αποδυναμωσε την ομαδα(Τζολης Γιαννουλης) αντι να την ενισχύσει κ ο μηνας εχει εννια. Γιωργη μονο για στορυ στο ινστα εισαι.

Θερμά συγχαρητήρια σε ολους τους συντελεστές αυτου του θιάσου για ακόμα μια τραγωδία.

Κρίμα πραγματικά. Θα ήταν κακό δηλαδή να πέρνατε ένα 10αρι και ένα αριστερό εξτρέμ καλό;; Θα είχαμε περάσει από τώρα με τις φάσεις που χάναμε

Υ.γ. Δεν υπάρχει ομάδα Ριέκα όπως μας την παρουσίαζαν οι "δημοσιογράφοι" ( ο Θεός να τους κάνει) σαν Μπαρτσελόνα

Υ.γ2 Πάμε για την πρόκριση μπορούμε

Σαββιδη διέλυσες την ομάδα που εσύ έχτισες. Αν δεν έχεις όρεξη πλέον βγες και πες το δημόσια για να ξέρουμε να μην περιμένουμε τίποτα από εδώ και πέρα. Δεν φταινε ούτε οι παίχτες που δεν μπορούν, ούτε ο προπονητής που έχει αυτά τα ταγάρια. Μην παίζετε με την νοημοσύνη του κόσμου, δεν είμαστε ούτε χανουμια ούτε γαυροι για να τρώμε σανό

Πανηγύριζατε όλοι που ανανέωσαν Σβιντερσκι.. Ο τύπος είναι χειρότερος από τοργκελε.. Δεξί μπακ δεν έχεις Ροντρίγκο, τευλορ ούτε έξω από τούμπα δεν έπρεπε να περνούσαν. Θέλεις Τέρμα, αριστερό - δεξί μπακ, 10αρι, εξτρεμ και επιθετικό.. Δεν πας πουθενά φέτος, ομάδα τσίρκο απροστάτευτη από παντού, γεμάτη από παλαίμαχους.

Περιμένουμε δηλώσεις Λουτσεσκου..

-Για εμένα ο Τσιτσιπας έχει κάνει εμβόλιο. ????

Παρόλα αυτά, για τα δεδομένα που όλοι ξέρουμε και γκρινιάζουμε, η ομάδα έπαιξε σχετικά καλά. Απλά τέτοια παιχνίδια πρέπει να καθαρίζονται εύκολα. Η Ριεκα δεν έδειξε κάτι σπουδαίο, σε αυτό το ματς. Μεταγραφές επειγόντως. Έτσι θα νιώσουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση οι παικτες.

Ο σχεδιασμός άθλιος. Αλλά θα περάσουμε και χωρίς μεταγραφές. Τέτοια κυριαρχία είχαμε να δούμε πολύ καιρό. Το σκουφι ξέρει.

Τον αφήσατε χωρίς εφεδρικό αριστερό μπακ, χωρίς εξτρέμ, με 3ο χαφ τον κυκλοθυμικό Αγκουστο και με όλο το ρόστερ αργό πλην 4ων παικτών.

Ιδιοκτήτης άφαντος, διοίκηση για γέλια, τεχνικός διευθυντής αγνοείται, ομάδα παρατημένη που παλεύει μόνη της να σώσει κάτι που δεν σώζεται.

Φέρτε πίσω τον Πρίγιοβιτς

Αποτέλεσμα που θα κρύψει το χάλι της ομάδας για μια ακόμα εβδομάδα και μεταγραφές ΘΑ γίνουν μετά τη Ριέκα...γιατί το μυαλό είναι στη πρόκριση γνωστό το παραμύθι.

Κατόρθωσε για άλλη μια φορά αυτή η ομάδα να μην κερδίσει. Αντε και την επόμενη Πέμπτη βάλτε εσείς αυτογκόλ. Έτσι θα χάσετε σίγουρα

Τραγικός ο λουτσεσκου μεγάλη ασέβεια να βάζει καγκαβα στο 90 παρόλα αυτά ήταν καθοριστικός στην ισοπαλία... Μπισε δεν παίζαμε με μπυραρία σήμερα

Καθε τρεις και λίγο, ο Σαββιδης ισχυρίζεται πως ονειρο του ειναι να κανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο ευρωπαικο κλαμπ. Δεκα χρονια μετα, δεν το έχει καταφέρει ουτε στο 0.0000001%.

Με βαση την κοινή λογική, ή δεν εχει την οικονομική δυναμη για να το πραξει ή εχει την οικονομική δυναμη αλλα αδιαφορεί.

Σε καθε περιπτωση, λεει ψέμματα, αισχρά ψέμματα στον λαό του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags