Facebook Pixel Άρσεναλ - Ρεάλ Μαδρίτης: "Τρελή" κίνηση της Άρσεναλ - Ανακοίνωσε μεταγραφή 40 εκατ. ευρώ από Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-21 00:30:00

"Τρελή" κίνηση της Άρσεναλ: Ανακοίνωσε μεταγραφή 40 εκατ. ευρώ από Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Τρελή" κίνηση της Άρσεναλ: Ανακοίνωσε μεταγραφή 40 εκατ. ευρώ από Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια πολύ σημαντική κίνηση ολοκλήρωσαν οι Κανονιέρηδες, αφού έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Άρσεναλ - Ρεάλ Μαδρίτης: «Μόνιμος» κάτοικος Λονδίνου θα είναι στο εξής ο Μάρτιν Όντεγκααρντ, καθώς η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτησή του, αυτή την φορά όχι ως δανεικό από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά με κανονική μεταγραφή έναντι του ποσού των 40 εκατ. ευρώ.

Ο 22χρονος Νορβηγός διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κανονιέρηδες» και συγκεκριμένα έως το καλοκαίρι του 2026. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέρα, μάλιστα, διατηρεί και την οψιόν της επέκτασης της συνεργασίας τους.

Μέχρι πρότινος ο Όντεγκααρντ ανήκε στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Άρσεναλ στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου.

Στο διάστημα που βρέθηκε στους «μερένχες» (η Ρεάλ τον αγόρασε το 2015 από την Στρομσγκότσετ) ο νεαρός άσος δεν κατάφερε να καθιερωθεί (μόλις 8 συμμετοχές από το 2017, μετά από μία διετία στην Καστίγια), με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός τέσσερις φορές (Xερενφέιν, Φίτεσε και Ρεάλ Σοσιεδάδ οι τρεις προηγούμενες), με την τελευταία του θητεία να είναι στο «Eμιρέιτς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags