Facebook Pixel Super League: Ποιος θα πάει πρώτος στο ταμείο ανεργίας
| 2021-08-20 12:01:00

Super League: Ποιος θα πάει πρώτος στο ταμείο ανεργίας

Sportdog Team
Super League: Ποιος θα πάει πρώτος στο ταμείο ανεργίας

Οι αποδόσεις για την πρώτη απόλυση προπονητή βρίσκονται στον «αέρα» από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Μπορεί η χρόνια να μην έχει ξεκινήσει καλά καλά στην ελληνική Super League, ωστόσο ήδη οι αποδόσεις για την πρώτη απόλυση προπονητή βρίσκονται στον «αέρα» από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Μεγάλο φαβορί για να μην προλάβει την… παρέλαση, θεωρείται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» τον τελευταίο χρόνο επιδίδονται σε ένα διαρκές ράβε-ξήλωνε, στο διάστημα αυτό έχουν αλλάξει πέντε προπονητές και το ενδεχόμενο ο Σέρβος να γίνει ο 6ος που θ’ αποχωρήσει κοστολογείται στο 2.00.

Στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας συναντάμε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με απόδοση 3.00. Ο 51χρονος προπονητής της ΑΕΚ έχασε… πόντους έπειτα από τον πρώιμο αποκλεισμό κόντρα στην άσημη Βελέζ Μόσταρ στο Conference League. Βέβαια, φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος σκόπελος ξεπεράστηκε και θα ξεκινήσει με λιγότερη γκρίνια την χρονιά.

Από εκεί και πέρα, η απόλυση του Άκη Μάντζιου είναι στο 4.00, παρά το γεγονός ότι ο Άρης ήδη έχασε τον στόχο της Ευρώπης. Πιο πίσω βρίσκεται ο Ράζβαν Λουτσέσκου (11.00). Για τον Ρουμάνο τεχνικό υπάρχει δυσαρέσκεια από τις μέτριες ευρωπαϊκές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ και πολλά θα εξαρτηθούν από την είσοδο ή όχι, στους ομίλους του Conference League. Σε περίπτωση αποκλεισμού από την Ριέκα, δεν αποκλείεται το κεφάλαιο προπονητής να ανοίξει στην συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο πιο ασφαλής από όλους για την ώρα. Ο Πορτογάλος ανανέωσε πέρσι το συμβόλαιό του, η διοίκηση του Ολυμπιακού τον στήριξε έμπρακτα για ακόμα ένα καλοκαίρι και εκείνος με την σειρά του παρουσίασε στο τελευταίο χρονικά ματς, την εκδοχή της ομάδας που ονειρεύεται για την φετινή περίοδο.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags