Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σοκ! Πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ κατηγορείται για κλοπή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος (ΦΩΤΟ)
| 2021-08-20 23:49:00

Σοκ! Πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ κατηγορείται για κλοπή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοκ! Πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ κατηγορείται για κλοπή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος (ΦΩΤΟ)

Ιδιαίτερα σοβαρές είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν πρώην ποδοσφαιριστή, που εκτός των άλλων ομάδων αγωνίστηκε και στους Κόκκινους Διαβόλους, μιας και υπάρχουν ενδείξεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Άντερσον: Με πολύ σοβαρές κατηγορίες είναι αντιμέτωπος ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα ο 33χρονος, που σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2020, είναι πολύ πιθανό να... κόψει και την προπονητική που ασχολείτο μιας και οι αρχές της Βραζιλίας και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης τον καταγγέλει για κλοπές, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Άντερσον εκτός από τους Κόκκινους Διαβόλους είχε αγωνιστεί σε Γκρέμιο, Πόρτο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φιορεντίνα, Ιντερνασιονάλ, Κοριτίμπα κι Άντανα Ντεμιρσπόρ, είχε 8 συμμετοχές με τους Καριόκας, ενώ το 2008 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags