Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επιστρέφει με 1,4 εκατ. ευρώ συμβόλαιο!
| 2021-08-21 10:00:00

Τρέλα Μανωλά, τι είπε σε Μαρινάκη - Χαρίζει εκατομμύρια - Αυτό θα είναι το συμβόλαιο στον Ολυμπιακό!

BoxtoBox
Τρέλα Μανωλά, τι είπε σε Μαρινάκη - Χαρίζει εκατομμύρια - Αυτό θα είναι το συμβόλαιο στον Ολυμπιακό!

Με πόσα χρήματα (όχι 2 εκατ.!) θα γυρίσει και οι λόγοι που το θέλει. Ο διεθνής αμυντικός θέλει πάρα πολύ να επιστρέψει και εάν τελικά βρεθεί η "χρυσή τομή" με τη Νάπολι, θα μειώσει σημαντικότατα τις αποδοχές του. Για πρώτη φορά γράφεται το ακριβές ποσό, η προσπάθεια του Μίνο Ραϊόλα για το αδύνατο και οι λόγοι που επιθυμεί να παίξει ξανά μπάλα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αποκάλυψη στο Sportdog.gr και του "boxtobox"!
 

Ολυμπιακός: Πάνε αρκετοί μήνες από τότε που γράφονταν στο sportdog, σε υστερόγραφα κειμένων γιατί εκείνη την έκταση άξιζε το θέμα εκείνη την περίοδο, ότι ο Κώστας Μανωλάς θα γυρίσει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο περίπου 10ήμερο ωστόσο γίνεται χαμός. Οι Ιταλοί αποκάλυψαν ότι γίνονται διερευνητικές κουβέντες και στην Ελλάδα κάποιοι το... τερμάτισαν κάνοντας λόγο για συμφωνία. Προφανώς και συμφωνία δεν υπάρχει. Αν υπήρχε ο 30χρονος Έλληνας στόπερ θα ήταν ήδη εδώ... Τόσο απλό είναι... Τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα;

Ο Κώστας Μανωλάς έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιθυμία να γυρίσει τώρα στον Ολυμπιακό. Δεν θέλει να μείνει άλλο εκτός Ελλάδας. Του λείπουν τα πάντα εδώ. Του λείπει και η καθημερινότητά του στο μεγάλο λιμάνι. Του λείπει και η Νάξος.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν δεν είχε στο... πρόγραμμα να ανακινήσει φέτος θέμα Μανωλά. Ο Μανωλάς ανακίνησε θέμα μεταγραφής του αφού δεν περνάει καλά στη Νάπολι κι αισθάνεται νοσταλγία για κάθε τι ελληνικό. Με την πίεση του σπουδαίου ατζέντη που έχει, του Μίνο Ραϊόλα, επιχειρεί κάτι που φαίνεται αδύνατο. Ένας παίκτης που αγοράστηκε από τη Νάπολι 35 εκατ.ευρώ να πωληθεί με έκπτωση 70 με 80%. Γίνεται;

Τα επόμενα 24ωρα θα απαντηθεί οριστικά το θέμα. Στον Ολυμπιακό κάθε φορά που σχολιάζουν για όλο αυτό ζητούν λογική απ' όλους. Και πολύ καλά κάνουν αφού γνωρίζουν πόσο στοιχίζει καμιά φορά η υπερβολική αισιοδοξία ή σιγουριά για μια τόσο μεγάλη μεταγραφή καθώς ακολουθείται από μεγάλη απογοήτευση του κόσμου εφόσον δεν πραγματοποιηθεί.

Αυτό που έχει αξία να τονιστεί πάντως είναι τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να πάρει ο Μανωλάς από τον Ολυμπιακό, εφόσον γίνει πραγματικότητα το απίστευτο. Έχει γραφτεί ότι ο Έλληνας άσος είναι διατεθειμένος να μειώσει μέχρι και 50% τις φιξ αποδοχές του για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Δηλαδή από τα 4 εκατ.ευρώ καθαρά που παίρνει από τους Ναπολιτάνους, να αρκεστεί σε 2 εκατ.ευρώ. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ο Κώστας είναι αποφασισμένος να δεχθεί ακόμα λιγότερα! Ναι, κάπου 1,2 με 1,5 εκατ.ευρώ και να αυξηθούν με μπόνους επίτευξης στόχων. Τόσο... τρελαμένος είναι να γυρίσει.

Είπαμε όμως... Απαιτείται λογική. Μιλάμε για κάτι που εξ' αρχής αγγίζει τα όρια του αδύνατου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Υπογράφει ο... - Tελειώνει ξένο άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags