Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η δουλειά του Γκαρσία στον Δικέφαλο μιλάςι από μόνη της...
| 2021-08-21 12:00:00

Ο Πάμπλο Γκαρσία φέρνει εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ - Βρήκε τον επόμενο Τζόλη - Χρυσή μεταγραφή!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ο Πάμπλο Γκαρσία φέρνει εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ - Βρήκε τον επόμενο Τζόλη - Χρυσή μεταγραφή!

Ο Ουρουγουανός δεν "μάσησε" και τώρα του... χρωστάει ο Σαββίδης. Τι συνέβη ανάμεσα στον Πάμπλο και τον νεαρό άσο πριν φύγει για τη Νόριτς και ποιοι παίκτες του Δικεφάλου μπορούν να ακολουθήσουν τον δρόμο του; Στην Τούμπα έχουν βρει "χρυσάφι" και περιμένουν τις εξελίξεις.

ΠΑΟΚ: Πολλές φορές οι ιστορίες που αποκαλύπτονται λίγο καιρό μετά από την εποχή που έχουν γίνει, έτσι, ως παρασκήνια που μπορούν να κινήσουν το ενδιαφέρον, είναι οι καλύτερες ειδήσεις.

Για παράδειγμα, με όλον αυτόν τον χαμό που γίνεται το τελευταίο διάστημα στον Δικέφαλο με τον Χρήστο Τζόλη, το sportdog.gr ανέσυρε από τη μνήμη του μια πληροφορία που αφορά τον νεαρό άσο αλλά και τον "μπαμπα" του στον Δικέφαλο, τον Πάμπλο Γκαρσία.

Γιατί όλη αυτή η γενιά που ξεχωρίζει τώρα στον ΠΑΟΚ, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Τσιγγάρας και για τους οποίους επίσης πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν μεγάλη καριέρα και συνεπώς μεγάλες πωλήσεις, είναι "παιδιά" τού Ουρουγουανού προπονητή από την ομάδα Νέων του συλλόγου. Αυτός τους ξεχώρισε, τους πίστεψε, δούλεψε μαζί τους, τους έστειλε στην πρώτη ομάδα. Κι όταν βρέθηκε και ο Γκαρσία στην Ανδρών αξιοποίησε, όσο ήταν εφικτό, αυτά τα παιδιά.

Πολύ περισσότερο από όλους αξιοποιήθηκε ο Τζόλης, καθώς είχε αποκτήσει φόρα από την εποχή του Φερέιρα, με αποτέλεσμα όντως ο νεαρός άσος να δώσει άλλη ώθηση στην καριέρα του. Όλα αυτά, όμως, μέχρι τη στιγμή που άρχισαν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια και, προφανώς, η ψυχολογία ενός παιδιού που είναι 18 ετών επηρεάστηκε.

Δεν είναι τυχαίο πως έφτασε πριν 20 ημέρες ο Τζόλης να ζητάει να οπωσδήποτε να τον πουλήσει ο Δικέφαλος, καθώς θεωρούσε ότι θα ήταν χαμένη χρονιά για εκείνον αν δεν άλλαζε ομάδα. Τα πρώτα σημάδια  του πόσο επηρεασμένος ήταν από τη μεταγραφολογία τα είχε διακρίνει προς το φινάλε τής περασμένης σεζόν άλλωστε και ο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και για αυτόν τον λόγο άφηνε στον πάγκο τον νεαρό άσο. Προκειμένου να ηρεμήσει, να συνέλθει. Εκ του αποτελέσματος, βέβαια, είναι σαφές ότι ο Τζόλης όχι μόνο δεν συνήλθε, δεν ηρέμησε γύρω από το θέμα τής μεταγραφής του, αλλά μάλλον εντάθηκε αυτή η επιθυμία του και τελικά τα κατάφερα να φύγει για τη Νόριτς. Μία εξέλιξη που τελικά βοήθησε και τον ίδιο να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και τον Δικέφαλο να βάλει πάνω από 11 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή μετά το... κάζο για ΠΑΟΚ - Πολύ χρήμα για Τζιοβίνκο - "Θέμα" με Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags