Facebook Pixel ΑΕΚ - Νορντίν Αμραμπάτ: Εξαιρετική λύση για όλες τις θέσεις της επίθεσης!
| 2021-08-21 16:00:00

"Εξτρέμ, δεκάρι και φορ, θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα - Πλακώθηκε με τους συμπαίκτες γιατί..."

του Γιώργου Κτενά
"Εξτρέμ, δεκάρι και φορ, θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα - Πλακώθηκε με τους συμπαίκτες γιατί..."

Λίρα 100 φαίνεται ότι έχει χτυπήσει η ΑΕΚ με την περίπτωση του Νορντίν Αμραμπάτ, καθώς ο Μαροκινός άσος έχει την ποιότητα για να αλλάξει τα δεδομένα στο ρόστερ της Ένωσης και να δώσει στην ομάδα του στοιχεία που δεν τα είχε!

ΑΕΚ - Νορντίν Αμραμπάτ: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού ο Δημήτρης Σιώρης, ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που γνωρίζει τόσο καλά και σε βάθος το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο.

Ο 33χρονος άσος είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό αλλά, κατά συνθήκη, μπορεί να παίξει και ως επιθετικός. Είναι χαρακτήρας που παθιάζεται ενώ, σύμφωνα με όσα μας είπε ο Δ. Σιώρης, στην 11άδα της Ένωσης μπορεί να ταιριάξει με τους Αραούχο, Μάνταλο και Λιβάι Γκαρσία. 

"Εγωιστής και παθιάζεται - Εξτρέμ, δεκάρι και φορ - Θα κάνει σούπερ εμφανίσεις"

Δημήτρη, πώς είναι ως παίκτης ο Αμραμπάτ;

Θεωρώ ότι θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα ακόμα και σε αυτή την ηλικία. Είναι εγωιστής, παθιάζεται και τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Τον πιστεύω πάρα πολύ σαν παίκτη! 

Σε ποιες θέσεις μπορεί να παίξει και να βοηθήσει την Ένωση;

Μπορεί να παίξει σαν εξτρέμ στα πλάγια, αλλά και σαν δεκάρι. Σε κάποια ματς πέρυσι χρησιμοποιήθηκε και σαν φορ λόγω αναγκαίων συνθηκών.

Θεωρείς ότι ταιριάζει στην ΑΕΚ; Δηλαδή, ποια είναι τα νέα στοιχεία που μπορεί να δώσει στην ομάδα με το παιχνίδι του;  

Βεβαίως και θεωρώ ότι ταιριάζει στην ΑΕΚ και εκτιμώ ότι θα κάνει σούπερ εμφανίσεις. Έχει άριστη τεχνική, εξαιρετικές μεταβιβάσεις, εκτελεί όλες τις στημένες μπάλες και έχει το μακρινό σουτ. Ενδεικτικό είναι ότι θέλησε ο ίδιος του να φύγει από τη Σαουδική Αραβία. παρότι απο πέρυσι ακόμα προσπαθούσε η Αλ Νασρ να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

"Με Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλο και Αραούχο στην 11άδα - Μάλωσε με τους συμπαίκτες του"

Σε ποια 11άδα θα χωρούσε; Δηλαδή με ποιους συμπαίκτες θα ταίριαζε να παίξει;

Δεν τίθεται θέμα αν χωράει στην ενδεκάδα. Πιστεύω θα ταίριαζε περισσότερο με Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλο και Αραούχο. 

Τι σου έχει μείνει από τον παίκτη στη θητεία του στην Αλ Νασρ; 

Θυμάμαι ένα περιστατικό από την περσινή τραγική σεζόν για την Αλ Νασρ. Μετά την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι με την Αλ Χιλάλ αν δεν κάνω λάθος, οι παίκτες μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου αγκαλιασμένοι σε μία προσπάθεια συσπείρωσης. Ο ίδιος όμως μάλωσε με όλους και έφυγε για τα αποδυτήρια. Αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα του και δεν συμβιβάζεται με την ήττα. Έχει νοοτροπία πρωταθλητή μέσα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωσε μεταγραφή η ΑΕΚ - Οριστικό και επίσημο - Αυτός υπέγραψε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags