Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι: "Πεντάρα" με Γκρίλις στη Νόριτς των Ελλήνων η Σίτι - Ματσάρα και 2-2 στο Λιντς-Έβερτον! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-21 19:20:00

"Πεντάρα" με Γκρίλις στη Νόριτς των Ελλήνων η Σίτι - Ματσάρα και 2-2 στο Λιντς-Έβερτον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πεντάρα" με Γκρίλις στη Νόριτς των Ελλήνων η Σίτι - Ματσάρα και 2-2 στο Λιντς-Έβερτον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρώτη της νίκη στην φετινή Premier League πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία διέλυσε με 5-0 στο "Etihad" την Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη, με τον Γκρίλις να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ. Στο 2-2 έμειναν Λιντς και Έβερτον, νίκη με 2-0 για την Άστον Βίλα.

Μάντσεστερ Σίτι: Εύκολο απόγευμα απέναντι στη Νόριτς του βασικού Γιαννούλη (στον πάγκο έμεινε ο Τζόλης) είχε η Σίτι, που πήρε το πρώτο της τρίποντο για φέτος με το εμφατικό 5-0. 

Το σκορ για τους Πολίτες άνοιξε μόλις στο 7' με αυτογκόλ ο Κρουλ και στο 22' ο Γκρίλις πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της Σίτι για το 2-0. Στο 64' ο Λαπόρτ, στο 71' ο Στέρλινγκ και στο 84' ο Μαχρέζ σκόραραν για το τελικό 5-0.

Στο "Έλαντ Ρόουντ" έγινε ματσάρα ανάμεσα στη Λιντς και την Έβερτον, με τους "εφοπλιστές" να προηγούνται δύο φορές, όμως την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα να καταφέρνει να πάρει το βαθμό με ένα γκολ του Ραφίνια.

Τέλος, τη νίκη με 2-0 πήρε η Άστον Βίλα κόντρα στη Νιούκαστλ, με τον Ντάνι Ίνγκς να σημειώνει το γκολ της αγωνιστικής με ανάποδο ψαλίδι, ενώ ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν οι Κρίσταλ Πάλας και Μπρέντφορντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags