Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου - Κολωνία: Ματσάρα στο Μόναχο και στο τέλος κερδίζει η... Μπάγερν - Δωδέκατο ματς σερί γκολ ο Λέβα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-22 22:18:00

Ματσάρα στο Μόναχο και στο τέλος κερδίζει η... Μπάγερν - Δωδέκατο ματς σερί γκολ ο Λέβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματσάρα στο Μόναχο και στο τέλος κερδίζει η... Μπάγερν - Δωδέκατο ματς σερί γκολ ο Λέβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έναν αγώνα με πέντε τέρματα στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί μπορεί να δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Κολωνία, όμως το τέρμα του Γκνάμπρι έβαλε τα πράγματα στην... κανονικότητα

Μπάγερν Μονάχου - Κολωνία: Εκπληκτικό παιχνίδι στο Μόναχο, καθώς μετά από ένα άγονο πρώτο μέρος οι Βαυαροί κατάφεραν να κερδίσουν τους Τράγους με 3-2, με λυτρωτή τον Γκνάμπρι.

Η αρχή στην... πανδαισία έγινε στο 50', όταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εκμεταλλεύτηκε την ατομική ενέργεια του Μουσιάλα, άνοιξε το σκορ και έβαλε γκολ για 12ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, ενώ εννιά λεπτά μετά ο Γκνάμπρι έκανε το 2-0 κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν πως ο αγώνας τελείωσε.
Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν και με κεφαλιά του Μοντέστ στο 60 και προβολή του Ουτ δύο λεπτά μετά έφεραν τον αγώνα στα ίσια, σοκάροντας τους Βαυαρούς.

Όμως η αρχική παγωμάρα άλλαξε, όταν στο 70' ο Γερμανός ποδοσφαιριστής θα σημειώσει το δεύτερο προσωπικό και τρίτο συνολικά γκολ της ομάδας του κάνοντας το 3-2, ενώ στην συνέχεια το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις αν Λεβαντόφσκι και Μίλερ ήταν πιο εύστοχοι στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Δείτε τα highlights στο Μπάγερν Μονάχου - Κολωνία
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags