Facebook Pixel Superleague: Έσκασε τώρα: Δεν θα έχουμε πρωτάθλημα το ερχόμενο ΣΚ - Αυτός είναι ο λόγος!
| 2021-08-23 10:51:00

Έσκασε τώρα: Δεν θα έχουμε πρωτάθλημα το ερχόμενο ΣΚ - Αυτός είναι ο λόγος!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Δεν θα έχουμε πρωτάθλημα το ερχόμενο ΣΚ - Αυτός είναι ο λόγος!

Παρότι όλα έδειχναν ότι θα είχαμε σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο στη Superleague, πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο νέας αναβολής και σέντρας από... Σεπτέμβριο!

Superleague: Προς αναβολή οδεύει και πάλι η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, παρότι υπήρχε ελπίδα ότι θα γινόταν η σέντρα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Σήμερα στις 12:30 είναι προγραμματισμένο το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, όπου θα πρέπει να αποφασιστεί πότε θα γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, υπάρχει το εμπόδιο της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, αλλά και της συμφωνίας των πένε ομάδων (Βόλος, Απόλλωνας, Ιωνικός, Παναιτωλικός, Λαμία) με την Cosmote TV, που δύσκολα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι να ξεκινήσει το σημερινό ΔΣ.

Οι πέντε προαναφερθείσες ομάδες θα έπρεπε να υπογράψουν τα συμβόλαια με την Cosmote πριν το σημερινό Συμβούλιο, όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβουν και πως το πρωτάθλημα θα πάρει εκ νέου αναβολή, με πιθανότερη πλέον ημερομηνία σέντρας τις 11-12 Σεπτεμβρίου, μετά δηλαδή από την διακοπή για τις εθνικές ομάδες...

Παράλληλα, δεν υπάρχει ομοφωνία ως προς μια κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023/24, όταν και θα είναι εφικτό κάτι τέτοιο με τη λήξη των συμβολαίων όλων των ΠΑΕ, κάτι που δημιουργεί ακόμα ένα εμπόδιο στην έναρξη της φετινής Superleague.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags