Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Ρίσκο για ΠΑΟΚ ο Άκπομ, ιδανική λύση για Παναθηναϊκό - Δεν έχει μέλλον στη Μίντλεσμπρο γιατί..."
| 2021-08-23 12:05:00

"Ρίσκο για ΠΑΟΚ ο Άκπομ, ιδανική λύση για Παναθηναϊκό - Δεν έχει μέλλον στη Μίντλεσμπρο γιατί..."

του Γιώργου Κτενά
"Ρίσκο για ΠΑΟΚ ο Άκπομ, ιδανική λύση για Παναθηναϊκό - Δεν έχει μέλλον στη Μίντλεσμπρο γιατί..."

Τι έκανε την περσινή σεζόν και ποια "πλούσια" ομάδα μπήκε "σφήνα". Η περίπτωση του Τσούμπα Άκπομ έχει... επιστρέψει πολύ δυνατά για τον Δικέφαλο, ενώ το όνομά του βρίσκεται και στο ρεπορτάζ του Τριφυλλιού. Τι έκανε πέρυσι στην Αγγλία και το μεγάλο του πρόβλημα.
 

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Το όνομα του Τσούμπα Άκπομ έχει επιστρέψει πολύ δυνατά στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Λουτσέσκου έχει στο μυαλό του έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, όπως τον θυμάται από την κοινή τους συνύπαρξη πριν από δύο χρόνια στον Δικέφαλο, αλλά ο Άκπομ βρίσκεται στην ίδια κατάσταση; Ο Αντώνης Τσούτσης, δημοσιογράφος που γνωρίζει όσο ελάχιστοι την Premiership, ανέλυσε για λογαριασμό του sportdog...

"Τον πήρε η μπάλα πέρσι - Δεν έχει βελτιωθεί - Ψάχνονται να τον ξεφορτωθούν"

"Πέντε γκολ έκανε πέρσι, αλλά είχε γεμάτη σεζόν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Μίντλεσμπρο ήταν το γκολ, αλλά δεν κατάφερε ούτε αυτός να βοηθήσει. Τον γούσταρε ο Γουόρνοκ, αλλά τον πήρε και τον Άκπομ η μπάλα, δεν έκανε γκολ με τίποτα η Μίντλεσμπρο. Γενικά είχε θεματάκια, και κάποια προσωπικά θεματάκια", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Α. Τσούτσης. 

Μπορούμε να πούμε ότι έχει βελτιωθεί ή όχι ως παίκτης;

"Ο ίδιος, ως παίκτης, δεν έχει κάνει κάποια βελτίωση. Αλλά γενικά τώρα, στη Μίντλεσμπρο δεν έχουν πάρει επιθετικούς, είναι το μεγάλο τους ζόρι η επίθεση, έχει μείνειμια εβδομάδα μεταγραφών, και παρόλα αυτά η ομάδα του ψάχνεται να τον ξεφορτωθεί. Αυτό δείχνει ότι δεν του έχουν εμπιστοσύνη". 

"Δεν έχει μέλλον στη Μίντλεσμπρο γιατί... - Ρίσκο για τον ΠΑΟΚ - Ιδανική λύση για Παναθηναϊκό"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είχε ψαχτεί για να επιστρέψει στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς.

"Θα πάρει παιχνίδια στον ΠΑΟΚ. Οι εφημερίδες στο Μίντλεσμπρο έγραψαν ότι είχε ενδιαφερθεί και η Γαλατά. Και για τον Παναθηναϊκό είχε γραφτεί εδώ και μια εβδομάδα. Ψάχτηκε για Ελλάδα, κατάλαβε ότι δεν έχει μέλλον στη Μίντλεσμπρο, αλλά και σε υπόλοιπες ομάδες του περιβάλλοντος εκεί και για αυτό λογικά θα αποχωρήσει".

Θα τον έφερνες στον ΠΑΟΚ αν ήταν στο χέρι σου;

"Είναι ρίσκο για μένα, γιατί πέρσι που είχε ανάγκη η Μίντλεσμπρο να κάνει 15 γκολ τη σεζόν, με το ζόρι έκανε 5 γκολ. Δεν ξέρω και το συμβόλαιο, αλλά μπορεί να παίρνει κάτω 500.000 ευρώ; Στα καλά του, στην Ελλάδα, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για τον Παναθηναϊκό θα ήταν ιδανική λύση. Είναι παίκτης που θα τον νιώσει η αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν είναι ο επιθετικός που θα κάνει τη μισή φάση ένα γκολ". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags