Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Γι’ αυτό δεν κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟ - "Τέλος" πρωτοκλασάτος χαφ με εντολή Γιοβάνοβιτς - Φήμες για μπαμ
| 2021-08-23 14:02:00

Γι’ αυτό δεν κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟ - "Τέλος" πρωτοκλασάτος χαφ με εντολή Γιοβάνοβιτς - Σκάει μπαμ

του Νίκου Στεργίου
Γι’ αυτό δεν κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟ - "Τέλος" πρωτοκλασάτος χαφ με εντολή Γιοβάνοβιτς - Σκάει μπαμ

"Καραμπόλα" στο Τριφύλλι. Νέα ηχηρή αποχώρηση, έρχεται εξτρέμ. Οι Πράσινοι... τρέχουν για προσθήκες στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, καθώς υπάρχουν τεράστια κενά και πολλά προβλήματα. Τι "χρεώνουν" στον Σέρβο προπονητή και οι πρώτες αλλαγές στο ρόστερ.
 

Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ολόκληρο θέμα έχει ανοίξει, και δικαίως, με τις μεταγραφές που δεν γίνονται στους Πράσινους, δεδομένου ότι έχουμε φτάσει στο τελευταίο δεκαήμερο των μεταγραφών και το Τριφύλλι έχει χτυπητές αδυναμίες που δεν έχει καλύψει!

Με αποτέλεσμα να υπάρχει μουρμούρα στην ομάδα, δεδομένου ότι η... μπόρα έχει πιάσει ήδη τον Γιοβάνοβιτς! Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η ομάδα δεν έχει τμήμα σκάουτινγκ ώστε να βρει λύσεις έτοιμες ο προπονητής και μέσα από αυτές τις λύσεις να επιλέξει. Γιατί ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει άκρες, όπως λέμε στην πιάτσα, δεν είναι προπονητής που έχει επαφές με μάνατζερ.

Και, εδώ που τα λέμε, δεν είναι δουλειά του να έχει λύσεις! Οπότε εδώ είναι που περιπλέκεται το ζήτημα, γιατί όταν δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής και από την ομάδα ενημερώνουν ότι ο προπονητής θα "τραβήξει" τις μεταγραφές, ποιος θα του προτείνει παίκτες για να τους τσεκάρει; Υπάρχει μουρμούρα και για το οικονομικό, πόσα χρήματα έχει στη διάθεσή του κ.λπ., αλλά εδώ να θυμίσουμε ότι και ο Νταμπίζας για παράδειγμα (που κατά γενική ομολογία και στις δύο θητείες του τα πήγε καλά χωρίς να διαχειριστεί πολλά χρήματα), τα είχε καταφέρει καλά στο πεδίο των μεταγραφών. Η διαφορά, όμως, είναι ότι ο Νταμπίζας ήταν τεχνικός διευθυντής και όχι προπονητής...

Επιλογή Γιοβάνοβιτς για τον πάγκο - Αλλάζει θέση στον Κουρμπέλη;

Για να μην φαίνεται ότι γκρινιάζουμε, ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι θα έχει στο ρόστερ του τον Λούντκβιστ. Ένας παίκτης που είναι περισσότερο 8άρι και λιγότερο 10άρι, έχει καλά στοιχεία όπως η τεχνική και τα στημένα (που το Τριφύλλι δεν έχει λύσεις τώρα στα στημένα), αλλά δεν φαίνεται να είναι εκείνος που θα βγει μπροστά, με προσωπικότητα, για να σύρει αυτός τον σύλλογο. 

Για την περίπτωση του Βιτάλ, που εμφανίστηκε ξανά στο ρεπορτάζ, εδώ και καιρό έχουν την αρνητική εισήγηση του Γιοβάνοβιτς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Αν έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα από τότε, είναι κάτι άλλο. Αλλά δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι - Για τον Γιοβάνοβιτς μιλάμε!

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι Πράσινοι δουλεύουν και του εξτρέμ, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι και η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, ενώ αν αποχωρήσει κάποιος εκ των Καρλίτος ή ο Μακέντα θα γίνει κίνηση και για επιθετικό. 

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι συσχετισμοί στην άμυνα. Ο Γιοβάνοβιτς έχει δηλώσει ότι τον καλύπτει το δίδυμο Βέλεθ-Σένκεφελντ, αλλά υπάρχουν φωνές που αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να βλέπουμε στη διάρκεια της σεζόν πολλές φορές και τον Κουρμπέλη στα στόπερ! Ο Γιοβάνοβιτς υπολογίζει τον αρχηγό για τα χαφ αλλά και για την άμυνα, τόσο που δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα στον κεντρικό αμυντικό δίδυμο. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Διώξτε από το ποδόσφαιρο τον Γιοβάνοβιτς - 15 εκατομμύρια για Λούντκβιστ - Να μιλήσει ο Αλαφούζος"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags