Ολυμπιακός: Μπορεί αυτές οι μέρες, το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου δηλαδή, να έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον (ειδικά για ομάδες που έχουν ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα!), αλλά πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας το πώς λειτουργεί μια ομάδα, ένας οργανισμός. Πολύ περισσότερο όταν αυτή η ομάδα είναι μεγάλη, δηλαδή έχει υποχρεώσεις σε πολλά και διαφορετικά πεδία.

Ακριβώς αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό αυτές τις ημέρες δηλαδή, καθώς όλοι έχουν στο μυαλό τους στο μεταγραφικό σκέλος αλλά όχι και ο Πέδρο Μαρτίνς. Αν μπορούσε να πει κάποιος τι είναι αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό του Πορτογάλου κόουτς αυτές τις ημέρες, θα έλεγε ότι είναι η ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει την ηγεμονική εμφάνιση που έκανε στο Καραϊσκάκη και να πάει στην Σλοβακία για να κερδίσει και εκεί, με σούπερ εμφάνιση. Τόσο για να συλλέξει βαθμούς, όσο φυσικά και για λόγους πρεστίζ. Γιατί η πρόκριση έχει "κλειδώσει" από το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ας μην κοροϊδευόμαστε.

Δεν γράφει κανείς ότι ο Μαρτίνς δεν ενδιαφέρεται για την περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού - Το ακριβώς αντίθετο, άλλωστε. Αλλά σε αυτό το πεδίο έχει δώσει τις κατευθύνσεις, έχει κάνει γνωστό τι θέλει και ο δικός του ρόλος τώρα, ως προπονητής, είναι να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα για το παιχνίδι με τη Σλόβαν.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο Σεμέδο είναι εκτός ομάδας και κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί βασικός ο Σισέ, μην αποκλείσετε στο πλάι τού Σωκράτη να βρεθεί ο Μάρκοβιτς! Υπάρχει, φυσικά, διαθέσιμος και ο Μπα που έχει εκτίσει την ποινή του, αλλά μην αποκλείσετε να δούμε τον Μάρκοβιτς στο πλευρό του Σωκράτη, προκειμένου να ψήνεται στα μεγάλα παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Σεμέδο… ζημιά εκατομμυρίων - Άλλος φέρνει λεφτά στον Ολυμπιακό - Μεγάλη πρόταση!