Facebook Pixel ΑΕΚ: Όλα τούμπα στην ΑΕΚ με... εντολή Μελισσανίδη - Με αυτούς "φτιάχνει" Μιλόγεβιτς - "Ζόρια" για TOP άσο!
| 2021-08-23 21:06:00

Όλα τούμπα στην ΑΕΚ με... εντολή Μελισσανίδη- Με αυτούς "φτιάχνει" Μιλόγεβιτς- "Ζόρια" για TOP άσο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Όλα τούμπα στην ΑΕΚ με... εντολή Μελισσανίδη- Με αυτούς "φτιάχνει" Μιλόγεβιτς- "Ζόρια" για TOP άσο!

Νέα μεταγραφή από το... πάνω ράφι, ποιοι άλλοι έρχονται Σπάτα. Στην Ένωση φορτσάρουν για τις τελευταίες κινήσεις τους ώστε να κλείσουν το ρόστερ. Η συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για άλλον έναν 11αδατο ποδοσφαιριστή. Τι ψάχνουν ακόμα στην αγορά μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

ΑΕΚ: Τα μεταγραφικά δεδομένα στην ομάδα είναι, λίγο-πολύ, γνωστά και παρά το γεγονός ότι πάντα εχθρός τού καλού είναι το καλύτερο, στην Ένωση φαίνεται ότι έχουν βάλει σε μια σειρά τα πράγματα.

Θα μπορούσε, βέβαια, η ομάδα να μην είχε αποκλειστεί από την Βελέζ για να πατήσουν το μεταγραφικό γκάζι αλλά, ας πούμε, ουδέν κακό αμιγές καλού. Επίσης, θα μπορούσε η ομάδα να είχε μια επιπλέον λύση στην επίθεση (έναν φουνταριστό περιοχής και όχι μόνο τους Αραούχο-Ανσαριφάρντ) ή μια έξτρα λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά είναι γεγονός ότι σε γενικές γραμμές η Ένωση έκανε καλές και στοχευμένες κινήσεις.

Τώρα η ομάδα ψάχνεται για έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει και 10άρι αλλά και εξτρέμ. Αυτή είναι η πρώτη επιλογή και το πιθανότερο αυτή τη στιγμή ο μοναδικός σίγουρος που θα έρθει μέχρι το φινάλε των μεταγραφών. Γενικά ο Μιλόγεβιτς επενδύει φέτος σε έμπειρους παίκτες και μάλλον έτσι θα συνεχίσει - Δηλαδή θα έρθει κάποιος παίκτης με γαλόνια, που θα εκτοπίσει τον Μάνταλο από το βασικό σχήμα της ΑΕΚ, και όχι κάποιους που θα αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον. 

Ακόμα, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι δεν θα γίνει κίνηση για έναν ακόμα χαφ, αν και υπάρχει μια άποψη ότι οι Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι και Σάκχοφ πότε θα παίξουν, αν έρθει κι άλλος χαφ; Άρα αν επικρατήσει αυτή η σκέψη, δύσκολα θα γίνει άλλη κίνηση για άλλον χαφ, πέραν του εξτρέμ δηλαδή, εκτός και φύγει κάποιος όπως… φημολογείται τα τελευταία 24ωρα.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες υπάρχει πληροφορία πως στην ΑΕΚ εκτός από τη μεταγραφή… τύπου Άμραμπατ (θα παίζει 10αρι και εξτρέμ) ψάχνουν και για άλλες δύο κινήσεις, όμως κρατούν χαμηλά την μπάλα, γιατί δεν θέλουν να υπάρξει έξτρα «μουρμούρα» και πίεση, εάν τελικά δεν βρουν αυτό που ψάχνουν στην αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσεις Μιλόγεβιτς, τα αλλάζει όλα στην ΑΕΚ - "Τελειώνει" παίκτης άμεσα - "Χουνέρι" σε Μάνταλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags