Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει δεξί και αριστερό μπακ!
| 2021-08-24 10:00:00

Έξαλλοι με Μανωλά - Απαντάει με παίκτη-έκπληξη ο Μαρινάκης - Διπλή... καραμπόλα εκατομμυρίων!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έξαλλοι με Μανωλά - Απαντάει με παίκτη-έκπληξη ο Μαρινάκης - Διπλή... καραμπόλα εκατομμυρίων!

Η εξέλιξη-φωτιά με τον Έλληνα άσο και η επόμενη κίνηση στο Λιμάνι. Τι συνέβη με τον αμυντικό της Νάπολι και ποιες μεταγραφές θέλει να κλείσει ο Ολυμπιακός. Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται προς πώληση και γιατί περιμένουν οι Πειραιώτες πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για να πουν το "ναι".
 

Ολυμπιακός: Ξεκάθαρα η μεγαλύτερη υπόθεση για τον Ολυμπιακό τώρα, στο μεταγραφικό σκέλος, είναι του Κώστα Μανωλά. Ο διεθνής Έλληνας άσος έχει μαρκαριστεί στο ρεπορτάζ ως ο,τι πιο σπουδαίο μπορεί να γίνει το φετινό καλοκαίρι, δεδομένου ότι η επιστροφή του αφενός θα "μπετονάρει" την άμυνα μαζί με τον Σωκράτη, αφετέρου θα έρθει για να μείνει πολλά χρόνια στο Λιμάνι.

Ο Κώστας Καραπαπάς, με το θεσμικό ρόλο που έχει στην ΠΑΕ ως αντιπρόεδρος, έκανε λιάνα την υπόθεση: Υπάρχουν επαφές, αλλά όχι ακόμα συμφωνία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που από την πλευρά τού συλλόγου υπήρξε επίσημη, άμεση επιβεβαίωση για το θέμα.

Το ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει ότι εύκολα ή δύσκολα ο Μανωλάς θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ και ο ίδιος φαίνεται ότι έχει ενημερώσει τον προπονητή του ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Κάτι που, για την ιστορία, δεν άρεσε πολύ στους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου - Ένας παίκτης για τον οποίο έδωσαν 35 εκατ. ευρώ και παίζει σε μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, να λέει ότι θέλει να φύγει για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πλην του Μανωλά, ο Ολυμπιακός κινείται και για αριστερό και δεξιό μπακ, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πολλά αυτή τη στιγμή. Υπάρχει η πληροφορία ότι κάποιος παίκτης-έκπληξη, που δεν έχει ξαναγραφτεί, αλλά για την ώρα είμαστε σε στάση αναμονής.

Όπως σε στάση αναμονής βρίσκονται στον Ολυμπιακό και για το φλερτ Μπενφίκα-Σεμέδο (η πορτογαλική ομάδα έχει, πρώτα, να ασχοληθεί με τη ρεβάνς των πλέι φο του Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά και για το αν θα επιστρέψει η Τρουά για τον Σισέ. Γιατί τα 8 εκατ. ευρώ ναι μεν απορρίφθηκαν, αλλά αν φτάσει μια επίσημη πρόταση στα 10 εκατ. το πιθανότερο σενάριο είναι να  μαζέψει τα πράγματά του από του Ρέντη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπουμ" Ολυμπιακού μετά τη Σλόβαν! Όνομα που δεν έχει γράψει κανείς - Στέλνει πάγκο τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags