Facebook Pixel Ρέιντζερς - Σέλτικ: Η Ρέιντζερς απέβαλε οπαδούς της από το γήπεδο λόγω ρατσιστικού συνθήματος για παίκτη της Σέλτικ!
| 2021-08-25 02:36:00

Η Ρέιντζερς απέβαλε οπαδούς της από το γήπεδο λόγω ρατσιστικού συνθήματος για παίκτη της Σέλτικ!

Sportdog Team
Η Ρέιντζερς απέβαλε οπαδούς της από το γήπεδο λόγω ρατσιστικού συνθήματος για παίκτη της Σέλτικ!

Σε μια τρομερή κίνηση προχώρησε η ομάδα της Ρέιντζερς παρά την μεγάλη αντιπαλότητα που υπάρχει με την Σέλτικ.

Ρέιντζερς - Σέλτικ: Ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου, κατήγγειλε τη ρατσιστική επίθεση στον Ιάπωνα επιθετικό, Κιόγκο Φουρουχάσι, από τους οπαδούς της Ρέιντζερς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε ότι προτεραιότητα των «Κελτών» είναι η προστασία και υποστήριξη του παίκτη τους.

Σε ένα βίντεο που εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα, μια ομάδα οπαδών που φορούσαν φανέλες της Ρέιντζερς και ταξίδευαν με λεωφορείο, τραγουδούσαν τραγούδια με ρατσιστικό περιεχόμενο με στόχο τον Φουρουχάσι και έκαναν προσβλητικές χειρονομίες.

Η πρωταθλήτρια Σκωτίας Ρέιντζερς ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι εντόπισε τους οπαδούς και τους απαγόρευσε επ' αόριστον την είσοδο σε όλα τα παιχνίδια του συλλόγου.

«Για να είμαι ειλικρινής, με στεναχωρεί πολύ γιατί είμαι αυτός που τον έφερε» είπε ο Ποστέκογλου για τον Φουρουχάσι, ο οποίος έχει σημειώσει έξι γκολ σε επτά παιχνίδια από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό της Σέλτικ τον περασμένο μήνα.

«Η προτεραιότητά μας είναι να προστατεύσουμε και να υποστηρίξουμε τον παίκτη. Αν κάποιος τον συναντήσει, είναι ένας πολύ καλός νεαρός άνδρας και δεν του αξίζει καμία τέτοια συμπεριφορά, για να είμαι ειλικρινής. Οι άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά τι είναι σωστό και τι λάθος, απλά να είσαι αξιοπρεπής άνθρωπος και να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους με σεβασμό».

Η Σέλτικ φιλοξενεί τη Ρέιντζερς την Κυριακή για το πρωτάθλημα, στο πρώτο "Old Firm" της σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags