Facebook Pixel ΑΕΚ: "Σκάνε" συνεχώς ονόματα για χαφ και εξτρέμ - Τι ισχύει με Εντσάμ - "Κάτι δεν πάει καλά με..."
| 2021-08-24 14:13:00

"Σκάνε" συνεχώς ονόματα για χαφ και εξτρέμ στην ΑΕΚ - Τι ισχύει με Εντσάμ - "Κάτι δεν πάει καλά..."

Sportdog Team
"Σκάνε" συνεχώς ονόματα για χαφ και εξτρέμ στην ΑΕΚ - Τι ισχύει με Εντσάμ - "Κάτι δεν πάει καλά..."

Ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας και στην περίπτωση του Ολιβιέ Εντσάμ, που βρίσκεται και πάλι στην "κιτρινόμαυρη" επικαιρότητα.

ΑΕΚ: Τα δεδομένα όσον αφορά στις μεταγραφικές εκκρεμότητες της ΑΕΚ και την προσπάθεια να κλείσει τα αγωνιστικά της κενά ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Αρχικά, σημείωσε ότι η Ένωσ» μελετά 2-3 περιπτώσεις για κάθε μια από τις θέσεις του δημιουργικού χαφ και του μεσοεπιθετικού που θα είναι πασπαρτού πίσω από τον προωθημένο.

Υπογράμμισε ωστόσο ότι προκύπτουν συνεχώς νέες προτάσεις (όπως συμβαίνει πάντοτε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών) και τόνισε ότι το θέμα είναι να κάνει η ομάδα στο τέλος τις καλύτερες επιλογές.

Όσο για το ενδεχόμενο να ξαναζωντανέψει η υπόθεση Εντσάμ, σημείωσε ότι το γεγονός πως δεν έχει ακόμα ομάδα δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωσή του και ξεκαθάρισε ότι αν τελικά η ΑΕΚ έμπαινε στη διαδικασία να το συζητήσει, θα το έκανε με διαφορετικούς όρους από τότε που είχε συμφωνήσει μαζί του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags