Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σεμπάστιαν Παλάσιος: "Τρελάθηκαν" στον Παναθηναϊκό - Όλα για όλα για Παλάσιος - Ετοιμάζουν νέα απίθανη πρόταση!
| 2021-08-25 10:28:00

"Τρελάθηκαν" στον Παναθηναϊκό - Όλα για όλα για Παλάσιος - Ετοιμάζουν νέα απίθανη πρόταση!

Sportdog Team
"Τρελάθηκαν" στον Παναθηναϊκό - Όλα για όλα για Παλάσιος - Ετοιμάζουν νέα απίθανη πρόταση!

Ο Παναθηναϊκός θέλει διακαώς στην ομάδα τον Σεμπάστιαν Παλάσιος και μετά την πρώτη πρόταση λίγο πάνω από το εκατομμύριο, είναι αποφασισμένος να ανεβάσει την προσφορά του για τον Αργεντινό άσο.

Παναθηναϊκός - Σεμπάστιαν Παλάσιος: Την προσπάθειά του για να φέρει στην ομάδα τον Σεμπάστιαν Παλάσιος κάνει το Τριφύλλι, που φέρεται διατεθειμένο να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά του προς την Ιντεπεντιέντε για να τον αποκτήσει.

Ο Παναθηναϊκός πρόσφερε αρχικά ένα ποσό λίγο πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο δεν έχει λάβει απάντηση από τον αργεντίνικο σύλλογο και σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά του και να κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση στην ομάδα της Αργεντινής.

Μάλιστα, η πρόταση αυτή εκτιμάται ότι θα γίνει αρκετά σύντομα καθώς οι Πράσινοι θέλουν να έχουν κλείσει την υπόθεση μέσα στις επόμενες ημέρες, μιας και θέλουν να ενεργοποιήσουν την εναλλακτική που έχουν για την θέση του δεξιού εξτρέμ, αν τελικά δεν προχωρήσει η περίπτωση Παλάσιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags