Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έρχεται και παίζει άμεσα στον Ολυμπιακό - Εξαιρετική λύση - Έχει πιο πολύ το μυαλό του στην επίθεση..."
| 2021-08-25 12:22:00

"Έρχεται και παίζει άμεσα στον Ολυμπιακό - Εξαιρετική λύση - Έχει πολύ το μυαλό του στην επίθεση..."

του Γιώργου Κτενά
"Έρχεται και παίζει άμεσα στον Ολυμπιακό - Εξαιρετική λύση - Έχει πολύ το μυαλό του στην επίθεση..."

Το νέο όνομα για τους Πειραιώτες και γιατί θα κάνει την διαφορά στο Λιμάνι. Το sportdog.gr παρουσιάζει τον Ζαϊντού Σανούσι της Πόρτο, που... εμπλέκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ποια τα αγωνιστικά του στοιχεία και γιατί θεωρείται εξαιρετική περίπτωση.

Ολυμπιακός: Όνομα-έκπληξη στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων είναι εκείνο του Ζαϊντού Σανούσι, καθώς ο συγκεκριμένος αριστερός μπακ έχει μεν τα αγωνιστικά στοιχεία που ψάχνουν στο Λιμάνι αλλά η Πόρτο τον έχει ως βασική της λύση.

Το sportdog απευθύνθηκε στον γνώστη τού πορτογαλικού ποδοσφαίρου, Κώστα Ζάγκα, προκειμένου να μάθουμε στοιχεία για τον Νιγηριανό άσο, που το ρεπορτάζ από τη Πορτογαλία αναφέρει ότι θα χάσει τη θέση του στην Πόρτο λόγω μεταγραφής που θα γίνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος βασικός αριστερός μπακ.

"Θέλει να τον δώσει η Πόρτο; Το ρωτάω γιατί δεν έχει αριστερούς μπακ η Πόρτο, ακόμα κι αν κάνει μεταγραφή, δεν έχει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μόνο αυτόν έχει, είναι ο βασικός αριστερός μπακ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε:  "Είναι πολύ γρήγορος, αλλά δεν νομίζω να θέλει να τον δώσει η ομάδα του. Τον πήρε πέρσι από την Σάντα Κλάρα. Ανεβαίνει, έχει ταχύτητα, είναι καλή λύση". 

Ένας παίκτης που αγωνίζεται στην Πόρτο, που κάνει πρωταθλητισμό με την Πόρτο και παίζει στην Ευρώπη, άρα είναι δεδομένο ότι μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό και να πάρει τη φανέλα του βασικού. "Σίγουρα έρχεται και παίζει άμεσα. Έχει πιο πολύ το μυαλό του στην επίθεση και όχι στην άμυνα, αλλά είναι μια πρώτης τάξης λύση", μας είπε ο Κ. Ζάγκας.  

Τέλος, αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και, σε κάθε περίπτωση, αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός, είναι έναν παίκτη καλύτερο από αυτόν που διαθέτει ήδη, τον Ρέαμπτσιουκ δηλαδή. "Πρέπει να είναι έστω και λίγο καλύτερος ο Ζαϊντού, από την άποψη ότι η Πόρτο είχε τον Ρέαμπτσιουκ, τον άφησε στην Πάσος Φερέιρα και τον πήραν στην Ελλάδα. Αν ήταν καλύτερος ο Όλεγκ από τον Ζαϊντού, θα είχε κρατήσει τον Όλεγκ η Πόρτο".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έρχεται μεγάλη ανατροπή με Σεμέδο - Στο… τραπέζι με Μαρινάκη - Απόφαση Μαρτίνς, τα αλλάζει όλα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags