Facebook Pixel Ριέκα - ΠΑΟΚ: Έβγαλε αποστολή για Ριέκα ο Λουτσέσκου - Οι "εκλεκτοί" του Ρουμάνου για τον "τελικό"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-25 13:47:00

Έβγαλε αποστολή για Ριέκα ο Λουτσέσκου - Οι "εκλεκτοί" του Ρουμάνου για τον "τελικό"!

Sportdog Team
Έβγαλε αποστολή για Ριέκα ο Λουτσέσκου - Οι "εκλεκτοί" του Ρουμάνου για τον "τελικό"!

Τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το απόγευμα για την Κροατία για τον επαναληπτικό με τη Ριέκα για τα πλέι οφ του Europa Conference League ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ριέκα - ΠΑΟΚ: Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς στην Κροατία ολοκλήρωσε ο Δικέφαλος του Βορρά, με τον Ρουμάνο τεχνικό της ομάδας να έχει άπαντες στην διάθεσή του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Ο πρώτος μήνας της σεζόν ολοκληρώνεται με το ματς που θα κρίνει την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ κι αν αυτή θα έχει συνέχεια στους ομίλους του Europa Conference League. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει για την Κροατία προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τη Ριέκα και να πάρει την πρόκριση.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (25.08) στο γήπεδο της Τούμπας. Η τελευταία προπόνηση, πέρα από την απαραίτητη προθέρμανση και το rondo, περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής με έμφαση στις στατικές φάσεις και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον και Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το επικείμενο παιχνίδι, όπως και ο, επίσης τραυματίας, Νέλσον Ολιβέιρα .

Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ριέκα είναι οι εξής:

Πασχαλάκης , Ταλιχμανίδης , Μπαλωμένος, Τέιλορ , Κρέσπο , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Εσίτι , Ντόουγκλας , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Καγκάβα , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Κούτσιας , Σφιντέρσκι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags