Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό λόγω Μανωλά - "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα - Νέα ηχηρή αποχώρηση!
| 2021-08-25 19:03:00

Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό λόγω Μανωλά - "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα - Νέα ηχηρή αποχώρηση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό λόγω Μανωλά - "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα - Νέα ηχηρή αποχώρηση!

Οι διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι και οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς. Πού βρίσκεται το θέμα της μεταγραφής του Έλληνα αμυντικού, η διαφορά με τους Ιταλούς και οι... αλλαγές που θα φέρει στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Ποιος θα μείνει εκτός ενδεκάδας, ποιος θα πάει στην εξέδρα και ποιος θα πωληθεί;

Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Νέα δεδομένα φαίνεται ότι υπάρχουν στον ιταλικό Τύπο για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά, καθώς οι πληροφορίες που έχουμε για τη συγκεκριμένη υπόθεση και την εξέλιξή της είναι μέσω των συναδέλφων στην Ιταλία. Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει πληροφόρηση για το θέμα ή, τέλος πάντων, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι εντελώς με το σταγονόμετρο.  

Το ρεπορτάζ που υπάρχει σήμερα στη γειτονική χώρα, λοιπόν, αναφέρει ότι ο (απρόβλεπτος!) πρόεδρος της Νάπολι ζητάει 15 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα άσου, την ώρα που οι Πειραιώτες δίνουν ένα ποσό κοντά στα 10 με 12 εκατ. ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως δύσκολο να δώσει ο Ολυμπιακός αυτό το ποσό, δεν φαίνεται να προκύπτει από πουθενά τέτοιο ποσό σε ελληνική ομάδα για να πάρει ποδοσφαιριστή, ακόμα κι αν αυτός είναι ο Κώστας Μανωλάς. 

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, πάντως, αν τελικά έρθει ο Μανωλάς στο Λιμάνι, είναι και το αγωνιστικό σκέλος. Δηλαδή, ποιος θα παίζει μαζί του στην άμυνα, καθώς ναι μεν ο Σωκράτης είναι top class παιχταράς, που δεν συζητάμε ότι αξίζει τη θέση του βασικού. Αλλά υπάρχει και ο Σισέ, που έχει μεγάλη μεταπωλητική αξία, ενώ στο ρόστερ βρίσκεται τόσο ο Μπα όσο και Μάρκοβιτς - Στον Ολυμπιακό θεωρούν δεδομένο ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Σεμέδο θα φύγει.

Άρα μόνο ο Μανωλάς θα έχει κλειδωμένη θέση στην άμυνα, καθώς η δεύτερη θέση θα είναι ανοιχτή! Γιατί το ενδεχόμενο να "γυρίσει" ξανά στο 3-5-2 επειδή υπάρχουν αρκετοί στόπερ, δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες - Αυτό το σύστημα μπορεί να υποστηριχθεί σε μια ομάδα όταν υπάρχουν κατάλληλα μπακ και όχι όταν υπάρχουν υπεράριθμοι στόπερ... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα νέα για Σεμέδο στο Λιμάνι - "Αποσύρεται" ο βασικός υποψήφιος - "Έχει τα εκατομμύρια, αλλά..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags