Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Tελειώνουν" Τσούμιτς, Σολδάνο, Ντρέγκερ, Γιάννης Μασούρας
| 2021-08-26 10:00:00

Αυτή είναι η "μαύρη λίστα" Μαρτίνς - Κορυφαία ονόματα - Νέα... καμπάνα σε 11αδατο μετά τον Σεμέδο

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτή είναι η "μαύρη λίστα" Μαρτίνς - Κορυφαία ονόματα - Νέα... καμπάνα σε 11αδατο μετά τον Σεμέδο

Γιατί είναι έξαλλος ο Πορτογάλος, ποιοι φεύγουν μετά τη Σλόβαν. Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς εκτός από τον Μανωλά και τις προσθήκες των ακραίων μπακ, αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις. Ήδη κυκλοφόρησαν τα ονόματα και σας τα παρουσιάζει το Sportdog.gr
 

Ολυμπιακός: Εβδομάδα εξελίξεων σε πολλά μέτωπα είναι αυτή που διανύουμε για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά τη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και την αναμενόμενη πρόκριση, διοίκηση και Πέδρο Μαρτίνς θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις για το ρόστερ.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν στην αγορά δεδομένα για αριστερό και δεξί μπακ, αλλά και για σέντερ μπακ, αφού ο Ρούμπεν Σεμέδο αναμένεται να αποχωρήσει είτε με πώληση είτε με δανεισμό, ενώ η περίπτωση του Κώστα Μανωλά παραμένει δύσκολη. Στο Λιμάνι θα κάνουν τα πάντα για να τον ντύσουν ξανά στα ερυθρόλευκα και έχουν για «σύμμαχό» τους τον ίδιο τον παίκτη, όμως αυτή τη στιγμή παραμένουν όλα ρευστά. Γι' αυτό λοιπόν και ψάχνουν και εναλλακτικές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό εκτός από προσθήκες θα ασχοληθούν και με τις αποχωρήσεις, καθώς υπάρχουν παίκτες στου Ρέντη που δεν υπολογίζονται, πληρώνονται αδρά και πρέπει να βρουν ομάδα για να παίξουν και να μη... καταρρεύσει η τιμή τους. Βέβαια, ρόλο στις τελικές αποφάσεις του Μαρτίνς και της διοίκησης, θα παίξει και η συμπεριφορά κάποιων παικτών το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε, μετά τον αποκλεισμό με τη Λουντογκόρετς, ο Πορτογάλος κόουτς είχε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα, πως θα έρθουν «εκκαθαρίσεις».

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν ο πρώτος που την... πλήρωσε, όμως θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Και στη λίστα υπάρχουν και κορυφαία ονόματα. Βέβαια, οι συγκεκριμένα δεν θα φύγουν, όπως θα γίνει με τον Πορτογάλο στόπερ, αλλά θα... κάτσουν πάγκο ή εξέδρα ως τιμωρία. Σε αυτή την κατηγορία για παράδειγμα ανήκει ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος ναι μεν υπολογίζεται κανονικά, αλλά είναι πολύ πιθανό να χάσει για λίγο καιρό τη φανέλα του βασικού.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, καθώς στη... μαύρη λίστα του Μαρτίνς βρίσκονται ήδη οι Τσούμιτς, Σολδάνο, Ντρέγκερ και Γιάννης Μασούρας, για τους οποίους ψάχνουν ήδη ομάδα.

Επίσης, εξαιρετικά αμφίβολοι για την παρουσία τους στο νέο ρόστερ, είναι ο Ρατζέλοβιτς, που έχει μείνει πίσω όσον αφορά την ιεραρχία για τους εξτρέμ, αλλά και ο νεαρός Μάρκοβιτς, ειδικά εάν έρθει πίσω και ο Μανωλάς. Αμφότεροι ενδέχεται να φύγουν δανεικοί, καθώς πρόκειται για δύο παίκτες στο ταλέντο των οποίων πιστεύει πολύ ο προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τσαφ" με Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό - Λίγες ώρες πριν τη Σλόβαν - Mεταγραφή αριστερού μπακ θα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags