Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάντρου Μιτρίτα: Τόσο θα κοστίσει ο Μιτρίτα στον ΠΑΟΚ - Τα... σκάει ο Ιβάν για τον εκλεκτό του Λουτσέσκου
| 2021-08-26 18:34:00

Τόσο θα κοστίσει ο Μιτρίτα στον ΠΑΟΚ - Τα... σκάει ο Ιβάν για τον εκλεκτό του Λουτσέσκου

Sportdog Team
Τόσο θα κοστίσει ο Μιτρίτα στον ΠΑΟΚ - Τα... σκάει ο Ιβάν για τον εκλεκτό του Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος εξτέμ ήταν ο εκλεκτός του τεχνικού του Δικεφάλου του Βορρά για το αριστερό άκρο της ομάδας για τη νέα σεζόν, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να κάνει τα πάντα ώστε να καταφέρει να τον πείσει για να τον φέρει στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Αλεξάντρου Μιτρίτα: Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (27/8) για λογαριασμό του Δικεφάλου του Βορρά παρά το γεγονός ότι η Κραϊόβα προσπαθούσε να τον πείσει να γυρίσει στην πατρίδα του, όμως η πρόταση της ελληνικής ΠΑΕ ήταν υπερδιπλάσια και δεν γινόταν να απορριφθεί.

Σύμφωνα με Μέσα της Ρουμανίας η New York City θα πάρει από τους Ασπρόμαυρους 500.000 ευρώ από τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ μετά από διαπραγματεύσεις ο ποδοσφαιριστής θα λαμβάνει 50.000 ευρώ μηνιαίως, ποσό που θα φτάσει τις 600.000 ευρώ τον χρόνο.

Το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως η προσφορά του ΠΑΟΚ για τον Αλεξάντρου Μιτρίτα ήταν υπερδιπλάσια από αυτή της Κραϊόβα, με το ποσό να φτάνει στο 1,1 εκατομμύριο για έναν χρόνο, ενώ δεν υπάρχει ακόμα πληροφορία για οψιόν αγοράς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags