Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μάκης Γκαγκάτσης: Ζήτησε την εξαίρεση του Παναγιώτη Φιλόπουλου
| 2021-08-27 13:29:00

"Ξεφτιλίστηκε ο δικαστής Φιλόπουλος - Τον στέλνει πάλι στην ΕΠΟ;" - Κεραυνοί ΠΑΟΚ και Γκαγκάτση!

Sportdog Team
"Ξεφτιλίστηκε ο δικαστής Φιλόπουλος - Τον στέλνει πάλι στην ΕΠΟ;" - Κεραυνοί ΠΑΟΚ και Γκαγκάτση!

Ο Μάκης Γκαγκάτσης κατέθεσε αίτημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης για να βγει εκτός λίστας των δικαστών των δικαιοδοτικών οργάνων του ποδοσφαίρου ο Παναγιώτης Φιλόπουλος!

ΠΑΟΚ - Μάκης Γκαγκάτσης: Ζήτησε την εξαίρεση του Παναγιώτη Φιλόπουλου από τις λίστες των δικαστών των δικαιοδοτικών οργάνων!

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπενθύμισε σε όλους ότι ο συγκεκριμένος ήταν πρόεδρος της Εφέσεων στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας και είχε παραιτηθεί όταν το CAS τη γύρισε πίσω.

Το αίτημα του Γκαγκάτση έγινε αποδεκτό από το σώμα με εξαίρεση την ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΕΠΣ Ηλείας, οπότε τη Δευτέρα (30/08) θα σταλεί σχετικό έγγραφο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης από την ΕΠΟ με το οποίο θα ζητείται η εξαίρεσή του. Αναλυτικά όσα ανέφερε::

«Δεν είχα σκοπό να μιλήσω, αν δεν υπήρχε ο ορισμός των δικαστών στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ. Είδα ένα όνομα που με διέγειρε και δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω. Εκφράζω την αποδοκιμασία μου για έναν νόμο που νομοθέτησε ο Αυγενάκη το 2020 για να ορίσουμε τακτικούς δικαστές στην ΕΠΟ και τη Super League. Αν δεν υπήρχε η προηγούμενη Συνέλευση, θα βλέπαμε αυτό το χαρτί και θα φεύγαμε. Ούτε κληρωτίδα ανάμεσα σε ονόματα, ορισμός και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον μ' αυτούς.

Διαβάζω το όνομα του Παναγιώτη Φιλόπουλου, προέδρου Εφετών στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Ο Φιλόπουλος ήταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο πρόεδρος Εφέσεων. Τότε εκδικάστηκε η υπόθεση πολυιδιοκτησίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Ο Φιλόπουλος απεφάνθη ως πρόεδρος Εφέσεων ότι δεσμεύεται από το πόρισμα της ΕΕΑ που το έβγαλαν λαμόγια, η ψεκασμένη Μαρούπα, ο κουμπάρος του Αυγενάκη, ένας άνθρωπος που κατηγορείται για δωροδοκία και ένας που παραιτήθηκε έχοντας χτίσει βίλες σε Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο. Δεν ξέρω κατά πόσο συνδέονται όλα αυτά.

Ο ΠΑΟΚ πήγε στο CAS και εκείνο απεφάνθη ότι πρέπει η υπόθεση να γυρίσει στην Επιτροπή Εφέσεων. Βγάλαμε ανακοίνωση κατά του Φιλόπουλου και μεταξύ άλλων ζητήσαμε την παραίτησή του. Προσφύγαμε και στον Άρειο Πάγο. Παραιτήθηκε και σήμερα, βλέπω στο χαρτί το όνομά του να επανέρχεται με ορισμό από την πίσω πόρτα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Παραιτήθηκε και ξεφτιλίστηκε από την απόφαση του CAS. Θέλω να είμαι καλόπιστος και να πω ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης έστειλε τις λίστες και δεν γνώριζε, όπως και το Εφετείο. Ο ίδιος που παραιτήθηκε, πήρε απόφαση και είπε θα είναι εφέτης δικαστής; Που είπε ότι δεσμεύεται από τις Μαρούπες; Δεν ντράπηκε να βάλει το όνομά του;

Ο νόμος που πέρασε ο Αυγενάκης είναι για τους ανθρώπους που παραιτήθηκαν και επανέρχονται από την πίσω πόρτα; Και να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ κάνει μπούλινγκ στους δικαστές; Θέτω στο σώμα υπό την έγκρισή του να στείλουμε ένα έγγραφο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και να ζητάμε την εξαίρεση του Φιλόπουλου. Η ΠΑΕ έχει προσφύγει στον Άρειο Πάγο. Ξεφτιλίστηκε μετά το CAS. Πρέπει να αντικατασταθεί από άλλον δικαστή». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags