Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Νικολακόπουλου! Αυτόν τον αριστερό μπακ θέλει ο Ολυμπιακός – Πάρε-δώσε με Μανωλά (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-27 14:40:00

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου! Αυτόν τον αριστερό μπακ θέλει ο Ολυμπιακός – Πάρε-δώσε με Μανωλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολακόπουλου! Αυτόν τον αριστερό μπακ θέλει ο Ολυμπιακός – Πάρε-δώσε με Μανωλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κορυφαίος ρεπόρτερ του Ολυμπιακού μίλησε για τις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τον ερυθρόλευκο οργανισμό.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία για τον αριστερό μπακ της Κορίνθιανς, Λούκας Πιτόν, επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός έκανε προσφορά, οπως ανέφεραν και οι Βραζιλιάνοι. Όπως είπε, είναι παίκτης που ενδιαφέρει πολύ, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Γίνονται διαπραγματεύσεις και είναι άγνωστη η έκβασή τους, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτός είναι ο παίκτης που αποτελεί στόχο των πρωταθλητών.

Για τον Μίχαλ Καρμπόβνικ ανέφερε ότι περνά ιατρικά και εργομετρικά και θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο για δανεισμό και οψιόν γύρω στα 5,5 εκατ. ευρώ, ποσό με το οποίο τον είχε αγοράσει η Μπράιτον από τη Λέγκια.

Τέλος, για το θέμα του Κώστα Μανωλά στάθηκε στο ρεπορτάζ της Tuttosport, σύμφωνα με το οποίο η Νάπολι ζήτησε τον Μαντί Καμαρά και οι Πειραιώτες φέρονται να απάντησαν πως θέλουν τον Μανωλά και 10 εκατ. ευρώ ως αντάλλαγμα. Από τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε, προκύπτει πως οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του Καμαρά και τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags