Facebook Pixel Ολυμπιακός - Europa League: Ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό: "Στόχος μας μόνο ο τελικός του Europa - Δεν φοβόμαστε κανέναν" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-27 15:05:00

Ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό: "Στόχος μας μόνο ο τελικός του Europa - Δεν φοβόμαστε κανέναν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό: "Στόχος μας μόνο ο τελικός του Europa - Δεν φοβόμαστε κανέναν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο όμιλος των Πειραιωτών με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενέρμπαχτσέ και Αντβέρπ να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολος, ωστόσο στο Λιμάνι όχι μόνο... βλέπουν πρόκριση, αλλά στόχος τους είναι να φτάσουν πολύ μακριά στη διοργάνωση.

Ολυμπιακός - Europa League: Τον Ολυμπιακό στην κλήρωση του Europa που έγινε στην Τουρκία εκπροσώπησε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Κώστας Βερνίκος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τους αντιπάλους των «ερυθρόλευκων» και ανέφερε στην Cosmote TV:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε εδώ, στόχος μας ήταν οι όμιλοι του Champions League. Σεβόμαστε όμως και το Europa League και το Conference. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ο στόχος είναι ο τελικός, όπως προ ημερών ανέφερε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Όποιος φτάνει στους ομίλους, έχει στόχο το καλύτερο δυνατό. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει βαθμούς για τον ίδιο και για την Ελλάδα, ώστε να φτάσουμε όσο πιο μακριά σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός μπαίνει για να κερδίζει και φοβάται μόνο τον κακό του εαυτό. Έχει σταθεί επάξια ακόμα και σε μεγαλύτερα ονόματα. Τα αντιμετωπίζει όμως με σεβασμό και όχι με φόβο», ανέφερε σχετικά.

Υπενθυμίζεται ότι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Group D είναι οι Αϊντραχτ, Φενέρμπαχτσε και Άντβερπ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags