Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Έχει διαλέξει και νούμερο στη Ρεάλ ο Εμπαπέ - Δεν φαντάζεστε το λόγο που θέλει αυτό (ΦΩΤΟ)
| 2021-08-27 22:01:00

Έχει διαλέξει και νούμερο στη Ρεάλ ο Εμπαπέ - Δεν φαντάζεστε το λόγο που θέλει αυτό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έχει διαλέξει και νούμερο στη Ρεάλ ο Εμπαπέ - Δεν φαντάζεστε το λόγο που θέλει αυτό (ΦΩΤΟ)

Όλο και πιο κοντά στην Μαδρίτη είναι ο Γάλλος σούπερ σταρ από, με τον ίδιο να δείχνει με όλους τους τρόπους πως θέλει να φορέσει τα λευκά και μάλιστα έχει αποφασίσει μέχρι και το ποιο νούμερο θα έχει στην πλάτη του.

Κιλιάν Εμπαπέ: Τα 180 εκατομμύρια ευρώ που δίνει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τελικά το ποσό που τελικά θα πείσει την Παρί για να δώσει τον Γάλλο σούπερ σταρ, με τις εξελίξεις να τρέχουν και σύμφωνα με δημοσιεύματα μπορεί ακόμα και την Παρασκευή (27/8) οι Μερέχνες να τον ανακοινώσουν.

Βέβαια δεν ήταν κρυφό ότι ο παίκτης των Παριζιάνων ήθελε να βρεθεί στη Μαδρίτη και σύμφωνα με την ισπανική AS ο 22χρονος σούπερ σταρ ζήτησε από την διοίκηση της Ρεάλ τη φανέλα με το νούμερο "5". Αν και περίεργη επιλογή, ο λόγος που το κάνει αυτό δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι τον ίδιο αριθμό φορούσε και ο Ζινεντίν Ζιντάν όταν αγωνιζόταν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Πάντως αυτή τη στιγμή το "5" δεν έχει κάτοχο στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μέχρι στιγμής ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει φορέσει στην καριέρα του τους αριθμούς: 29, 14, 7 και 17.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags