Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τελειώνει" ξένο άσο ο Μαρτίνς - Σκάει διπλή μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Εξελίξεις με Μανωλά-Σεμέδο
| 2021-08-27 21:47:00

"Τελειώνει" ξένο άσο ο Μαρτίνς - Σκάει διπλή μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Εξελίξεις με Μανωλά-Σεμέδο

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελειώνει" ξένο άσο ο Μαρτίνς - Σκάει διπλή μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Εξελίξεις με Μανωλά-Σεμέδο

Σαββατοκύριακο... φωτιά για τους Πειραιώτες και μεταγραφικές καραμπόλες. Ποιος παίκτης απογοήτευσε (και) με τη Σλόβαν και βγαίνει από την 11αδα, οι δύο προσθήκες που ανακοινώνονται άμεσα και η... περίεργη ησυχία για τους στόπερ. Τι γίνεται με τον Έλληνα της Νάπολι και πότε φεύγει ο Σεμέδο.

Ολυμπιακός: Καλύτερη αντίδραση περίμενε ο Πέδρο Μαρτίνς από τους παίκτες των Ερυθρόλευκων στη ρεβάνς με την Σλόβαν, καθώς δεν είναι μόνο η χαλαρότητα που έδειξαν οι παίκτες στη διάρκεια του αγώνα, αλλά και το γεγονός ότι δέχτηκαν 2 γκολ από ομάδα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο. 

Η αλήθεια όμως είναι ότι η πιο αρνητική εικόνα αυτή τη στιγμή υπάρχει για τον Λαλά, που δεν φαίνεται ότι μπορεί να παίξει βασικός στον Ολυμπιακό. Λες και έχασε την εμπειρία του, λες και έχασε τη σπιρτάδα του, λες και τον έχει πάρει από κάτω! 

Δεν δικαιολογείται αυτός ο παίκτης, με αυτή τη θητεία στη Γαλλία, να έχει αυτή την εικόνα ενάντια σε μια ομάδα όπως η Σλόβαν, που δεν έχει καμία σχέση το επίπεδό της με τον Ολυμπιακό. Για αυτό και οι άνθρωποι του συλλόγου έφεραν τον Πολωνό μπακ, τον Καρμπόβνικ, που λογικά θα πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού. 

Άλλωστε, πολύ καλή άποψη σχημάτισαν όλοι για τον Ονιεκούρου, που έδειξε καλά στοιχεία. Σε κάποια φάση, εξάλλου, ο Πέδρο Μαρτίνς τον έκανε δεύτερο επιθετικό, για αυτό πατούσε πιο τακτικά περιοχή, ενδεικτικό του ότι τον πιστεύουν και σε άλλη θέση. Μάλιστα έκανε και εξαιρετικό τελείωμα στο γκολ που πέτυχε, χωρίς ποτέ να παραβλέπουμε ότι πήρε και εξαιρετική ασίστ από τον Μπουχαλάκη...

Τέλος, στα μεταγραφικά, οι εξελίξεις φαίνεται ότι είναι θετικές με τον Βραζιλιάνο Πιτόν, που είναι αριστερό μπακ. Η περίπτωση του Μανωλά δεν έχει κάποια εξέλιξη αλλά φαίνεται ότι... ζορίζει - Δεν μπορεί να είναι τυχαίο και το γεγονός ότι έχουν πέσει οι τόνοι γύρω από το θέμα. Αν και κάποιοι ισχυρίζονται πως στο Λιμάνι δουλεύουν την περίπτωσή του και θα το κάνουν μέχρι το τελευταίο λεπτό της μεταγραφικής περιόδου. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρούμπεν Σεμέδο, που πιθανότατα θα βρει ομάδα εντός του Σαββατοκύριακου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδικαιολόγητος ο Λαλά - Τέλος η επιείκεια από Μαρτίνς - "Μήνυμα" σε Ραντζέλοβιτς, πόσο να περιμένει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags