Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θυμίζει τον Επαλέ στο παιχνίδι του ο Παλάσιος!
| 2021-08-28 12:00:00

"Θα κάνει διαφορά στον Παναθηναϊκό - Ντριμπλέρ, θυμίζει Επαλέ - Γιοβάνοβιτς μην κάνεις το λάθος..."

του Γιώργου Κτενά
"Θα κάνει διαφορά στον Παναθηναϊκό - Ντριμπλέρ, θυμίζει Επαλέ - Γιοβάνοβιτς μην κάνεις το λάθος..."

Γιατί φεύγει ο Παλάσιος από την Αργεντινή και τι θα προσφέρει στο Τριφύλλι. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τα θετικά και αρνητικά του Αργεντινού άσου, τους λόγους που "πρέπει" να τον δώσει τώρα η ομάδα του και αναλύει πώς μπορεί να αξιοποιηθεί από τον Παναθηναϊκό.
 

ΠαναθηναϊκόςΜε καλά λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Παλάσιος ο Γιώργος Φράγκος, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο της Αργεντινής.

Ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε στα στοιχεία τού 29χρονου άσου, ποιον παίκτη θυμίζει στο παιχνίδι του, αλλά και σε ποια θέση θα μπορούσε να τον αξιοποιήσει στην 11άδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

"Πουλάνε όσο-όσο - Στη χειρότερη κατάσταση η Ιντεπεντιέντε - Για αυτό τον αφήνει πάγκο"

"Είναι σημαντικό, αρχικά, να μιλήσουμε για την κατάσταση που υπάρχει στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, καθώς είναι Παράδεισος για να πάει κάποια ομάδα και να πάρει παίκτη: Όλες οι ομάδες είναι πολύ άσχημα οικονομικά και πουλάνε όσο-όσο. Ρίβερ, Μπόκα κ.λπ. είναι με πιτσιρίκια. Η Ιντεπεντιέντε είναι στη χειρότερη κατάσταση από όλες τις ομάδες στα οικονομικά της γιατί χρωστάει εξωφρενικά ποσά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Γ. Φράγκος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Τον τελευταίο καιρό τον έχει αλλαγή ο προπονητής του, τις προάλλες τον έβαλε βασικό για το φρεσκάρισμα της 11άδας. Και στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο η διοίκηση ήθελε να τον δώσει αλλά δεν είχε βρει πρόταση. Χρειάζεται σαν τρελή τα λεφτά, όποιον μπορεί να πουλήσει όσο μπορεί θα τον πουλήσει, θα το κάνει. Ο Παλάσιος ήταν βασικός, αλλά τον τελευταίο καιρό ο προπονητής, ο Φαλτσιόνι, προσπαθεί εσωτερικά να βρει τον αντικαταστάτη του. Για αυτό τον αφήνει λίγο έξω, γιατί ήξερε ότι αυτός θα παραχωρούνταν για να φέρει λεφτά".

"Αυτό είναι το μειονέκτημά του - Δεν είναι Σκόκο - Θυμίζει Επαλέ"

Ποια είναι τα γνωρίσματα που έχει ως παίκτης;

"Ο παίκτης είναι πολύ καλός, είναι εξτρέμ, ως επιθετικός δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά παίζει και σε αυτή τη θέση. Έχει ένα μικρό μειονέκτημα: Είτε δεν έχει ψυχραιμία είτε δεν έχει κρίση να κάνει το σωστό, μια φορά έχει θεματάκι στο τελείωμα της φάσης. Είναι κινητικός, είναι διεισδυτικός, αλλά έχει παραπάνω κιλά έχει βαρύ σκαρί αλλά πρέπει να έχει και παραπανίσια κιλά. Έχει έκρηξη στα πρώτα βήματα, αλλά δεν είναι ταχύς. Είναι δυνατός, αλλά όχι σίφουνας. Καλός ντριπλέρ, δεν είναι Σκόκο αλλα είναι καλός". 

Υπάρχει κάποιος παίκτης που μπορούμε να ότι θυμίζει με το στιλ του, με το παιχνίδι του;

"Αυτόν που μου θυμίζει ο Παλάσιος είναι ο Επαλέ. Βέβαια απέτυχε ο Επαλέ στον Παναθηναϊκό, αλλά στον Ηρακλή και στον Άρη τα πήγε πολύ καλά. Για αυτό λέω δεν ξέρω αν θα μπορέσει να πιάσει λόγω προσαρμογής, που αγγίζει όλους τους Αργεντινούς που έρχονται στην Ευρώπη, ενώ είναι και πιο βαρύς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια". 

"Τη διαφορά στον Παναθηναϊκό - Γιοβάνοβιτς μην κάνεις το λάθος - Άλλαζε ομάδες, αλλά..."

Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό;

"Με αυτούς που έχει ο Παναθηναϊκός τώρα στο ρόστερ του, φυσικά και μπορεί. Οι Πράσινοι έχουν το περιβάλλον για να πιάσει ένας Αργεντινός ποδοσφαιριστής, από τον Ρότσα και τον Μπορέλι μέχρι τους Λέτο, Ινσούα, Βιγιαφάνιες. Είναι σίγουρο ότι ο Παλάσιος θα κάνει τη διαφορά, δεν θα περάσει απαρατήρητος". 

Με το υλικό που έχει ο Παναθηναϊκός, πού θα τον έβαζες να παίξει;

"Δεν θα τον έβαζα ποτέ σέντερ φορ, θα είναι λάθος αν το κάνει ο Γιοβάνοβιτς. Στα δεξιά πιστεύω ότι είναι η θέση που, εκεί μπορεί και εκεί πρέπει να αγωνιστεί. Όπου κι αν πήγε στην Αργεντινή, έπιασε. Ναι, μεν, άλλαζε ομάδες, αλλά σε όλες σκόραρε, πήρε θέση βασικού, ο κόσμος τον ήθελε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέχουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Αυτή είναι όλη η αλήθεια με Παλάσιος - Έρχεται;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags