Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Χοντρό" παιχνίδι με Παλάσιος και νέο deadline - "Σκάει" κι άλλη μεταγραφή - Έξαλλος ο Γιοβάνοβιτς!
| 2021-08-28 18:25:00

"Χοντρό" παιχνίδι με Παλάσιος και νέο deadline - "Σκάει" κι άλλη μεταγραφή - Έξαλλος ο Γιοβάνοβιτς!

του Νίκου Στεργίου
"Χοντρό" παιχνίδι με Παλάσιος και νέο deadline - "Σκάει" κι άλλη μεταγραφή - Έξαλλος ο Γιοβάνοβιτς!

Οι κρίσιμες 24 ώρες για τον Αργεντινό και οι… καμπάνες του Ιβάν. Γιατί είναι εκνευρισμένος ο προπονητής του Παναθηναϊκού και οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις. Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φορέσει τα πράσινα;

Παναθηναϊκός: Στο τέλος τής μεταγραφής τού Παλάσιος βρίσκεται το Τριφύλλι, καθώς είτε θετικά είτε αρνητικά μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο,τι είναι να γίνει σήμερα, Σάββατο, θα γίνει και το λογικό είναι ότι θα το γνωρίζουμε μέχρι το βράδυ του Σαββάτου ή τα χαράματα της Κυριακής. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει χρόνος για να περιμένουν παραπάνω στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης βρίσκεται στην Αργεντινή και αν υπάρξει νέα καθυστέρηση, ίσως να μην προλάβει να έρθει και να περάσει ιατρικά.

Οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει με την Ιντεπεντιέντε και τον ίδιο τον Παλάσιος, και τώρα μένει να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Πατσούκα - Ομάδα που έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. 

Οι άνθρωποι της Πατσούκα έχουν να λαμβάνουν λεφτά από την Ιντεπεντιέντε και προσπαθούν, ανεβάζοντας αυτά που ζητάνε, να εξασφαλίσουν άμεσα χρήματα από τους Πράσινους αλλά και πάρουν όσα περισσότερα μπορούν από την Ιντεπεντιέντε μετά την πώληση του παίκτη.

Η μεταγραφή του Βιτάλ είναι τελειωμένη, ο Λούντκβιστ είναι ήδη εδώ, ενώ περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με την περίπτωση του Φεράρι. 

Τέλος, κλειστή είναι η πόρτα στο "Γ. Καλαφάτης" για τους Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνη, που έχουν κληθεί σε απολογία. Ο Γιοβάνοβιτς δεν τους δέχεται στο πρόγραμμα προπόνησης και αναμένεται να σκάσει βαριά καμπάνα σε πρόστιμο από τη διοίκηση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα κάνει διαφορά στον Παναθηναϊκό - Ντριμπλέρ, θυμίζει Επαλέ - Γιοβάνοβιτς μην κάνεις το λάθος..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags