Facebook Pixel ΑΕΚ: "Σκούπα" Μιλόγεβιτς - Δέκα αποχωρήσεις σε 48 ώρες - Τεράστιο πρόβλημα με τον… ξεχασμένο
| 2021-08-28 21:30:00

"Σκούπα" Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ - Δέκα αποχωρήσεις σε 48 ώρες - Τεράστιο πρόβλημα με τον… ξεχασμένο

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Σκούπα" Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ - Δέκα αποχωρήσεις σε 48 ώρες - Τεράστιο πρόβλημα με τον… ξεχασμένο

Αυτή είναι η... μαύρη λίστα του Σέρβου προπονητή στην Ένωση. Ποιοι είναι οι παίκτες που δεν υπολογίζονται και... τρέχουν να βρουν ομάδα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και ποιος παραμένει και δημιουργεί πρόβλημα, ενώ δεν τον θέλουν. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος έχει μπλέξει και... νομικά!

Η ΑΕΚ φουλάρει για να κλείσει τα κενά στο ρόστερ της, αφού η μεταγραφική περίοδος του Αυγούστου φτάνει προς το τέλος της και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος.

Το θέμα της απόκτησης ενός ακόμα εξτρέμ κυριαρχεί στην επικαιρότητα, με τον Στίβεν Ζούμπερ να βρίσκεται στο προσκήνιο, ωστόσο στην Ένωση ασχολούνται επίσης και με το μέτωπο των αποχωρήσεων, καθώς θεωρείται επιβεβλημένη η απαλλαγή από τα συμβόλαια «κομμένων» παικτών.

Η αποχώρηση του Έλντερ Λόπες έχει ήδη ανακοινωθεί, με τον Πορτογάλο αριστερό μπακ να υπογράφει τελικά στη Χάποελ Μπερ Σεβά του Ισραήλ. Πρόκειται για σύλλογο, με τον οποίο η ΑΕΚ έχει καλές σχέσεις και αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ισραήλ είχε βοηθήσει και πρόπερσι τον Δικέφαλο, παίρνοντας προσωρινά με τη μορφή δανεισμού τον Νταβίντ Σιμάο.

Μπορεί να είναι… ξεχασμένος, αλλά ο Σιμάο εξακολουθεί να ανήκει στην ΑΕΚ και οι Κιτρινόμαυροι αναζητούν άμεσα μια λύση ώστε ο Πορτογάλος να μην αποτελέσει «βαρίδι» και τη φετινή σεζόν. Πάντως, στο θέμα του παρατηρείται στασιμότητα, ενώ τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον θέλουν να προσπαθεί να μείνει ελεύθερος μέσω προσφυγής περιέπλεξαν ακόμα περισσότερο την υπόθεση.  

Αισιοδοξία υπάρχει για την περίπτωση του Όλεγκ Νταντσένκο, μιας μεταγραφής… ανάλογης σε προφορά του Σιμάο, αφού ο Ουκρανός δεν έχει μπορέσει να προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα. Για τον 27χρονο μπακ-χαφ υπάρχει ενδιαφέρον από τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι και την πολωνική Γκόρνικ (σύλλογος που διατηρεί επίσης εξαιρετικές σχέσεις με την ΑEΚ) και τα δεδομένα φαίνεται πως είναι ευνοϊκά προκειμένου η Ένωση να τον παραχωρήσει.

Εκτός από τους τρες προαναφερθέντες υπάρχουν κι άλλοι που βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που συζητιέται στην πιάτσα των ατζέντηδων, μιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ενδέχεται οι αποχωρήσεις από το κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου!

Ο Πέταρ Καρακλάγιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα, καθώς δεν υπολογίζεται ούτε για την ΑEΚ Β’, ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον ορισμένων νεαρών παικτών όπως ο Χρήστος Γιούσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από τον… Ολυμπιακό στην ΑΕΚ - Η εναλλακτική για Ζούμπερ - Και δεύτερη μεταγραφή ο Μελισσανίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags