Facebook Pixel Λίβερπουλ - Τσέλσι: Άντεξε με δέκα η Τσέλσι και έφυγε με 1-1 από το Άνφιλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-28 21:38:00

Άντεξε με δέκα η Τσέλσι και έφυγε με 1-1 από το Άνφιλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άντεξε με δέκα η Τσέλσι και έφυγε με 1-1 από το Άνφιλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν η Τσέλσι έπαιζε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο; Άντεξε στην πίεση του δεύτερου ημιχρόνου από τη Λίβερπουλ και έφυγε με σπουδαίο βαθμό (1-1) από το "Άνφιλντ".

Λίβερπουλ - Τσέλσι: Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι των δύο ομάδων για την τρίτη αγωνιστική της Premier League και το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Οι "μπλε" μπήκαν καλύτερα στο ματς και προηγήθηκαν με τρομερή κεφαλιά του Χάβερτζ στο 22', όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Τζέιμς έκανε χέρι πάνω στη γραμμή και αποβλήθηκε.

Η φάση σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την Τσέλσι, αφού ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι μετά από εξέταση VAR, με τον Σαλάχ να το εκτελεί εύστοχα για το 1-1. Στο δεύτερο μέρος οι Κόκκινοι πίεσαν ασφυκτικά για τη νίκη, όμως η ομάδα του Τούχελ άντεξε και έφυγε από το Μέρσεϊσαϊντ με πολύ σημαντικό βαθμό.

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια, η Κρίσταλ Πάλας «έσπασε» το σερί της Γουέστ Χαμ, καθώς απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο μίνι ντέρμπι του Λονδίνου. Έτσι, η Έβερτον βρήκε την ευκαιρία να ανέβει - έστω και προσωρινά - στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τα «σφυριά».  

Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε δύο φορές στο «Λόντον Στάντιουμ» ωστόσο οι «αετοί» της Πάλας ισάριθμες φορές κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας - δεύτερος φετινός. Η Έβερτον, από την άλλη, κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Αμέρικαν Εξπρές Κομιούνιτι Στάντιουμ» της Μπράιτον, με τον Ντεμαράι Γκρέι να σημειώνει ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.  

Η Νόριτς, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να μένει στον πάγκο και τον Χρήστο Τζόλη εκτός αποστολής, γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Λέστερ στο «Κάροου Ρόουντ» ενώ η Σαουθάμπτον στέρησε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων από τη Νιουκάστλ την πρώτη φετινή της νίκη, με τον Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Στο «Βίλα Παρκ», τέλος, η Άστον Βίλα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Μπρέντφορντ, σε ματς που κρίθηκε στο πρώτο τέταρτο.

Tα σημερινά αποτελέσματα στην Premier Leagu:

Σάββατο 28/8 

Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ     5-0  (7’ Γκιουντογκάν, 12’, 84’ Τόρες, 43’ Ζεσούς, 53’ Ρόντρι) 

Άστον Βίλα-Μπρέντφορντ      1-1  (13’ Μπουεντία - 7’ Τόνεϊ) 

Μπράιτον-Έβερτον            0-2  (41’ Γκρέι, 58’πέν. Κάλβερτ-Λιούιν) 

Νιουκάστλ-Σαουθάμπτον       2-2  (55’ Γουίλσον, 90’+1’ Σεντ-Μαξιμίν - 74’ Ελιουνούσι, 90’ (+7’πέν. Γουόρντ-Πράουζ) 

Νόριτς-Λέστερ               1-2  (44’πέν. Πούκι - 8’ Βάρντι, 76’ Αλμπράιτον) 

Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας    2-2  (39’ Φορνάλς, 68’ Αντόνιο - 58’, 70’ Γκάλαχερ) 

Λίβερπουλ-Τσέλσι            1-1 (45+5' πέν. Σαλάχ - 22' Χάβερτζ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags