Facebook Pixel Γιουβέντους: "Έμφραγμα" για Γιουβέντους στο Τορίνο - Σοκ από Έμπολι στην "μετά Ρονάλντο" εποχή (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-28 23:58:00

"Έμφραγμα" για Γιουβέντους στο Τορίνο - Σοκ από Έμπολι στην "μετά Ρονάλντο" εποχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έμφραγμα" για Γιουβέντους στο Τορίνο - Σοκ από Έμπολι στην "μετά Ρονάλντο" εποχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύσκολη θα είναι η «μετά Κριστιανο Ρονάλντο» εποχή στο Τορίνο. Το βράδυ του Σαββάτου, η Γιουβέντους γνώρισε την ήττα 1-0 από την Έμπολι με γκολ που σημείωσε ο πρώην παίκτης της, Λεονάρντο Μανκούζο, στο 21ο λεπτό.

Γιουβέντους: Έτσι, σε συνδυασμό με την ισοπαλία (2-2) της πρεμιέρας εναντίον της Ουντινέζε, η «Γιούβε» ολοκληρώνει τις πρώτες δύο αγωνιστικές της Serie A με απολογισμό ενός βαθμού μόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έμπολι δεν είχε νικήσει ποτέ εκτός έδρας τη Γιουβέντους, ενώ η τελευταία της επιτυχία χρονολογείται από το 1999! 

Πετυχαίνοντας χατ-τρικ σε 42 λεπτά, ο Τσίρο Ιμόμπιλε οδήγησε τη Λάτσιο στο επιβλητικό 6-1 επί της Σπέτσια στο «Ολίμπικο». Μάλιστα, η Σπέτσια έκανε το... λάθος να προηγηθεί με το γκολ του - πρώην άσου της ΑΕΚ - Ντανιέλε Βέρντε, ωστόσο η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Ιμόμπιλε και μάλιστα εις τριπλούν. Η αποβολή του Κέλβιν Αμιάν (54’) με απευθείας κόκκινη κάρτα για την ομάδα του Δημήτρη Νικολάου, απλοποίησε ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τους «λατσιάλι» που σημείωσαν  ακόμη τρία γκολ στο δεύτερο 45λεπτο.  

Κι αν στην «Αιώνια Πόλη»... έβρεξε γκολ, κάτι τέτοιο δε συνέβη στο Μπέργκαμο. Παρά τις πάρα πολλές ευκαιρίες, η Αταλάντα έμεινε στο 0-0 με την Μπολόνια, καταγράφοντας την πρώτη φετινή απώλεια βαθμών. Οι τελικές προσπάθειες ήταν 22-4, ωστόσο ο Λούκας Σκορούπσκι «κατέβασε ρολά», με την ομάδα του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς να αποσπά το βαθμό της ισοπαλίας.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags