Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σεμπάστιαν Παλάσιος: Είδηση δια στόματος Παλάσιος: "Φεύγω χαρούμενος από Ιντεπεντιέντε, γνωρίζω για ΠΑΟ"
| 2021-08-29 08:35:00

Είδηση δια στόματος Παλάσιος: "Φεύγω χαρούμενος από Ιντεπεντιέντε, γνωρίζω για ΠΑΟ"

Sportdog Team
Είδηση δια στόματος Παλάσιος: "Φεύγω χαρούμενος από Ιντεπεντιέντε, γνωρίζω για ΠΑΟ"

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ανακοίνωσε ότι το ματς τα ξημερώματα εναντίον της Κολόν Σάντα Φε ήταν το τελευταίο του με την φανέλα της Ιντεπεντιέντε, προαναγγέλοντας ουσιαστικά εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός - Σεμπάστιαν Παλάσιος: Ο 29χρονος Αργεντίνος ξεκαθάρισε ότι αποχωρεί από την Ιντεπεντιέντε και μίλησε ανοιχτά για την πρόταση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως ελπίζει σύντομα να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά όσα ανέφερε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος μετά τη νίκη 3-0 της Ιντεπεντιέντε:

«Το πέρασμα μου από την Ιντεπεντιέντε δεν ήταν αυτό που περίμενα. Εν μέρει, έκανα τα πράγματα καλά, αλλά ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα την αποχώρησή μου, είχα πάντα την επιθυμία να παίξω εδώ. Φεύγω χαρούμενος και ήσυχος αν τελικά ήρθε η σειρά μου.

Γνωρίζω για την πρόταση του Παναθηναϊκού. Μίλησα με τον προπονητή και του είπα ότι θέλω να παίξω στο σημερινό παιχνίδι. Ευτυχώς, αυτός μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι όλο αυτό το διάστημα. Όταν δεν επηρεάζομαι, είμαι καλά στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίζεις να δουλεύεις και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει (σ.σ. μεταγραφή στην Ευρώπη). Ελπίζω ότι θα γίνει σύντομα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags