Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έκλεισε" 19χρονο "λαβράκι" ο Ολυμπιακός - Το παλεύει και για δεξί μπακ - Όνομα από Γαλλία! (vid)
| 2021-08-29 10:16:00

"Έκλεισε" 19χρονο "λαβράκι" ο Ολυμπιακός - Το παλεύει και για δεξί μπακ - Όνομα από Γαλλία! (vid)

Sportdog Team
"Έκλεισε" 19χρονο "λαβράκι" ο Ολυμπιακός - Το παλεύει και για δεξί μπακ - Όνομα από Γαλλία! (vid)

Τις τελευταίες μεταγραφικές "πινελιές" θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός, καθώς "έκλεισε" 19χρονο άσο της Ίντερ και το προσπαθεί και για γνωστό δεξιό μπακ.

Ολυμπιακός: Μια κίνηση για το μέλλον έκαναν οι Ερυθρόλευκοι, αφού απέκτησαν τον Ετιέν Κινκουέ από την Ίντερ. Ο 19χρονος Γαλλοκαμερουνέζος στόπερ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Θεωρείται ποδοσφαιριστής με μεγάλη προοπτική και παρά το νεαρό της ηλικίας του, εκτιμάται ότι δεν θα περιοριστεί στον Ολυμπιακό Β’, αλλά θα πάρει τις ευκαιρίες του και στην πρώτη ομάδα. 

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός ψάχνει εναγωνίως δεξί μπακ (παρότι αποκτήθηκε και ο Καρμπόβνικ που παίζει και στα δύο άκρα) και έχει ψηλά στη λίστα του τον Φρεντερίκ Γκιλμπέρ.

Ο 26χρονος Γάλλος ανήκει στην Άστον Βίλα, η οποία όμως δεν τον υπολογίζει (έχει μόνο μια συμμετοχή στο Λιγκ Καπ φέτος, ενώ στα δύο από τα τρία ματς της Premier League ήταν εκτός αποστολής).

Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε δανεικός στη Στρασμπούρ καλύπτοντας το κενό του… Κένι Λαλά (που έφυγε για τον Ολυμπιακό) μετρώντας 14 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ, ωστόσο η γαλλική ομάδα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο κόστος της αγοράς των δικαιωμάτων του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags