Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι - Κιλιάν Εμπαπέ: Τρέλα στη Γαλλία - Μέχρι και 6.000 ευρώ εισιτήριο για το ντεμπούτο Μέσι - Στην αποστολή ο Εμπαπέ!
| 2021-08-29 12:45:00

Τρέλα στη Γαλλία: Μέχρι και 6.000 ευρώ εισιτήριο για το ντεμπούτο Μέσι - Στην αποστολή ο Εμπαπέ!

Sportdog Team
Τρέλα στη Γαλλία: Μέχρι και 6.000 ευρώ εισιτήριο για το ντεμπούτο Μέσι - Στην αποστολή ο Εμπαπέ!

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απόψε το βράδυ (21:45) με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στο ματς με τη Ρεμς και στη Γαλλία γίνεται ήδη χαμός για ένα εισιτήριο.

Λιονέλ Μέσι - Κιλιάν Εμπαπέ: "Παροξυσμός" λαμβάνει χώρα στη Γαλλία για το αποψινό ντεμπούτο του Αργεντινού με την φανέλα της Παρί. 

Στις κερκίδες του αγώνα με τη Ρεμς αναμένεται να βρεθούν 21.000 θεατές, με τις απλές τιμές των εισιτηρίων να είναι 99 ευρώ, αλλά το κλαμπ να έχει δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να τα μεταπωλήσουν με τις τιμές να φτάνουν μέχρι τα 999 ευρώ. Στη μαύρη αγορά, δε, τα εισιτήρια έφτασαν να πωλούνται μέχρι και για 6.000 ευρώ, όπως αναφέρει το Radio Monte Carlo!

Ένας φίλος της Ρεμς, που κράτησε την ανωνυμία του, μίλησε για το πώς βγήκε κερδισμένος από τη συγκυρία. «Η ετήσια συνδρομή μου για την ομάδα είναι 149 ευρώ. Είχα και δύο φίλους που δεν μπορούσαν να πάνε στο γήπεδο την Κυριακή. Έτσι πουλήσαμε τις τρεις θέσεις, τη μία σε έναν φίλο της Ρεμς για 40 ευρώ και τις άλλες δύο σε φίλους της Παρί για 130 και 180 ευρώ», ανέφερε.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε 208 χώρες παγκοσμίως, ενώ παρά την πολύ μεγαλύτερη ζήτηση, διαπιστεύτηκαν μόνο 80 δημοσιογράφοι και 30 φωτογράφοι, καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα να φιλοξενηθούν περισσότεροι.

Κανονικά στην αποστολή για το εν λόγω ματς είναι και ο Κιλιάν Εμπαπέ, παρά το σίριαλ της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έκανε νεά βελτιωμένη πρόταση 190 εκατ. ευρώ και περιμένει απάντηση της Παρί μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags