Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καλύτερος από Γκάρι, θυμίζει Τζόλη ο Μιτρίτα - Γρήγορος με ντρίπλα - Πιο... πάνω από Τζιοβίνκο"
| 2021-08-29 14:28:00

"Καλύτερος από Γκάρι, θυμίζει Τζόλη ο Μιτρίτα - Γρήγορος με ντρίπλα - Πιο... πάνω από Τζιοβίνκο"

του Γιώργου Κτενά
"Καλύτερος από Γκάρι, θυμίζει Τζόλη ο Μιτρίτα - Γρήγορος με ντρίπλα - Πιο... πάνω από Τζιοβίνκο"

Γιατί θα ενθουσιάσει την Τούμπα και σε ποιες θέσεις θα παίζει. Το Sportdog.gr σας παρουσιάζει το προφίλ του Αλεξάντρου Μιτρίτα που θα φοράει φέτος τα ασπρόμαυρα. Γιατί τον επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, οι... συγκρίσεις με τους προκατόχους του και τον Τζιοβίνκο και οι τελευταίες του σεζόν.

ΠΑΟΚ: Με πολύ καλά λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση Αλεξάντρου Μιτρίτα ο Δημήτρης Σιώρης στο sportdog, καθώς είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που δικαιούται να ομιλεί για παίκτες που σχετίζονται με το αραβικό ποδόσφαιρο, ως βαθύτατος γνώστης του. 

Σημείωσε ότι παίζει όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ταιριάζει με τους Ζίβκοβιτς, Άκπομ και Μπίσεσβαρ στην 11άδα, ενώ σχολίασε ότι είναι καλύτερη η δική του περίπτωση από εκείνη του Τζιοβίνκο. 

"Γρήγορος, τεχνική, ντρίπλα - Καλή λύση - Παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ"

"Είναι πολύ γρήγορος παίκτης, έχει τεχνική, ντρίπλα, ταιριάζει για να βγει στην κόντρα. Βέβαια υστερεί κάπως στα τελειώματα, αλλά νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ αν έρθει στον ΠΑΟΚ", ανέφερε αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο Δημήτρης Σιώρης. 

Σε ποιες άλλες θέσεις παίζει ο Μιτρίτα;

"Κυρίως έπαιζε στα εξτρέμ, δεξιός εξτρέμ, αλλά τον έβαζε και αριστερό εξτρέμ αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Είναι καλή λύση".

"Καλύτερος από τον Γκάρι - Θυμίζει Τζόλη - Με Άκπομ, Ζίβκοβιτς και Μπίσεσβαρ στην 11άδα"

Μπορεί δηλαδή να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ;

"Για να τον προτιμήσει ο Λουτσέσκου για τον Δικέφαλο, σίγουρα αυτό κάτι δείχνει. Θεωρώ ότι είναι καλύτερος από τον Γκάρι Ροντρίγκες, για παράδειγμα. Αν έρθει θα είναι σίγουρα για να παίζει βασικός". 

Ποιον θυμίζει στο στιλ του και, κυρίως, με ποιον θα ταίριαζε στην 11άδα;  

"Τον Τζόλη θυμίζει στο στιλ, δεν είναι ψηλός, του αρέσει να χώνεται, να δημιουργεί καταστάσεις κ.λπ. Θεωρώ ότι με τον Ζίβκοβιτς στο άλλο άκρο της επίθεσης, τον Άκπομ μπροστά τους και τον Μπίσεσβαρ πίσω τους, θεωρώ ότι θα ήταν πολύ καλή λύση". 

Ανάμεσα σε Τζιοβίνκο και Μιτρίτα ποιος θεωρείς ότι είναι καλύτερη επιλογή για τον ΠΑΟΚ;

"Τον Μιτρίτα θα έπαιρνα στον ΠΑΟΚ και όχι τον Τζιοβίνκο. Πέρυσι έπαιξε στη Σαουδική Αραβία ο Μιτρίτα γιατί λόγω ιου δεν μπόρεσε να ενσωματωθεί στην Νew York City". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό "έκοψε" ο ΠΑΟΚ τον Άμραμπατ - Σούπερ deal με ΑΕΚ - "Κίνδυνος" για... Μάνταλο και Λιβάι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags