Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανατροπή με Μάνταλο, "εντολή" Μελισσανίδη - Νέα μεταγραφή μετά τον Τσούμπερ - "Τρώει" Εντσάμ
| 2021-08-29 19:09:00

Ανατροπή με Μάνταλο, "εντολή" Μελισσανίδη - Νέα μεταγραφή μετά τον Τσούμπερ - "Τρώει" Εντσάμ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή με Μάνταλο, "εντολή" Μελισσανίδη - Νέα μεταγραφή μετά τον Τσούμπερ - "Τρώει" Εντσάμ

Κλείνει κι άλλον παίκτη η ΑΕΚ, το πλάνο Μιλόγεβιτς για τον αρχηγό. Με τον Στέφεν Τσούμπερ να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, η Ένωση... φορτσάρει για να ολοκληρώσει μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή στα τελευταία 24ωρα. Ποιον ζήτησε ο προπονητής, οι πρώτες πληροφορίες και οι εξελίξεις με τον Πέτρο Μάνταλο.

ΑΕΚ: Μπορεί στην Ένωση να έχουν στο μυαλό τους και να προχωρούν άμεσα στην αγορά ενός παίκτη που θα μπορεί να παίζει σαν επιτελικός μέσος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει εκτός πλάνων του, τον Πέτρο Μάνταλο. Ο Σέρβος είναι απόλυτα πεπεισμένος για τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή, τόσο εντός, όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, κάτι που σημαίνει ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι η πρώτη επιλογή του για τη βασική ενδεκάδα, ενώ δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης για τον αν θα συνεχίσει να είναι ο αρχηγός των Κιτρινόμαυρων.

Άλλωστε ο Μάνταλος μετράει στην Ένωση ήδη 7 χρόνια, μιας και είχε έρθει στην ομάδα από την Ξάνθη το 2014 έναντι 500.000 ευρώ και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 249 συμμετοχές με τον Δικέφαλο Αετό στο στήθος με 52 τέρματα και 72 ασίστ. Την ίδια στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία είναι στο… ζενίθ της, μιας και κοστίζει σύμφωνα με το transfer markt 4 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δείχνει ότι εκτός των υπολοίπων πρόκειται για αρκετά… ακριβό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Παράλληλα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι ο διεθνής μέσος, την στιγμή που όλη η… Ελλάδα τον ήθελε, εκείνος επέλεξε να παίξει στους Κιτρινόμαυρους, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην Γ' Εθνική, ενώ τις πρώτες του συμμετοχές με τον σύλλογο τις έκανε τη σεζόν 2014-15 στη Football League, όταν σε 15 αγωνιστικές είχε 8 γκολ και 11 ασίστ. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάτι το αντίθετο, θα μπορούσε να ερμηνευθεί σαν δικαίωση της μικρής μερίδας οπαδών της Ένωσης, που συμπεριφέρονται εντελώς άκομψα προς το πρόσωπό του, κάτι που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν θέλει με τίποτα να συμβεί.

Την ίδια στιγμή στην Ένωση οι άνθρωποι του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι στην αναζήτηση παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ολιβιέ Εντσάμ, μιας και ήταν γνωστό από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ότι ο Γάλλος ήταν αυτός που κάλυπτε πλήρως τα θέλω του για την θέση του κέντρου. Μάλιστα δεν πρέπει να φανεί σε κανέναν περίεργο το γεγονός ο πρώην παίκτης της Σέλτικ καταλήξει τελικά να φοράει τα Κιτρινόμαυρα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό συμβαίνει γιατί ο 25χρονος εξακολουθεί να είναι χωρίς ομάδα, παρά τις κρούσεις της Λέγκια Βαρσοβίας και στα Σπάτα τον έχουν πολύ… ψηλά, λόγω των ικανοτήτων του. Άλλωστε δεν είναι πολλοί που στην ηλικία του έχουν καταγράψει 79 συμμετοχές στην Premiership της Σκωτίας και 37 στην Serie A.

Βέβαια η καθυστέρηση ολοκλήρωσης του deal τους προηγούμενους μήνες, κάτι που τελικά έφερε την ακύρωση της μετακίνησής του, αλλά και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο τέλος Αυγούστου θα έχει τον αντίκτυπό του σε μια πιθανή συνεργασία Εντσάμ και Ένωσης. Στην ΠΑΕ δεν σκέφτονται καν πια τα 1,2 εκατομμύρια που του είχαν προσφέρει τότε, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στα "κιτρινόμαυρα" ρεπορτάζ παίζει δυνατά το όνομα του Γέφτιτς, η περίπτωση του οποίου φαίνεται πως έχει ανέβει ξεκάθαρα πάνω από αυτή του Εντσάμ στην προτίμηση των ανθρώπων της ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό "έκοψε" ο ΠΑΟΚ τον Άμραμπατ - Σούπερ deal με ΑΕΚ - "Κίνδυνος" για... Μάνταλο και Λιβάι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags