Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μπαμ" στο 90' από Αγγλία ο Μαρινάκης - Κονέ με κορυφαία ομάδα - Αυτόν τον Έλληνα ζήτησε ο Μαρτίνς
| 2021-08-30 11:15:00

"Μπαμ" στο 90' από Αγγλία ο Μαρινάκης - Κονέ με κορυφαία ομάδα - Αυτόν τον Έλληνα ζήτησε ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μπαμ" στο 90' από Αγγλία ο Μαρινάκης - Κονέ με κορυφαία ομάδα - Αυτόν τον Έλληνα ζήτησε ο Μαρτίνς

Ποιος φεύγει κι αδειάζει θέση ξένου και οι τρεις προσθήκες στο τέλος. Ο Ολυμπιακός φουλάρει για να κλείσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις τις τελευταίες 48 ώρες. Ποιοι ξένοι ετοιμάζονται να αποχωρήσουν, το διπλό deal και ο διεθνής επιθετικός που πιάνει Λιμάνι.

Ολυμπιακός: Αν και έχουν καταγραφεί αρκετές κινήσεις ήδη στο μεταγραφικό «παζάρι» για τον Ολυμπιακό, οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι αδρανείς ούτε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, καθώς επιχειρούν να ολοκληρώσουν ορισμένες ακόμα προσθήκες της… τελευταίας στιγμής.

Η απόκτηση του Μίχαλ Καρμπόβνικ καλύπτει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής, εξαιτίας της έφεσης του Πολωνού να αγωνίζεται τόσο αριστερά όσο και δεξιά. Εντούτοις, οι Ερυθρόλευκοι συζητιέται έντονα ότι σκοπεύουν να πάρουν ακόμα έναν παίκτη για τα πλάγια της άμυνας, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να «παίζουν» ουκ ολίγα ονόματα στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ.

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί πολύ έντονα στην πιάτσα των ατζέντηδων το όνομα του Φρεντερίκ Γκιλμπέρ, δεξιού μπακ που ανήκει στην Άστον Βίλα. Μάλιστα ακούγεται ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γάλλο αμυντικό είναι πολύ «ζεστό» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Δεδομένης της πολυχρηστικότητας του Καρμπόβνικ, πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το αν οι Πειραιώτες θα κινηθούν για δεξιό ή αριστερό μπακ, αφού ψάχνουν για την καλύτερη δυνατή λύση. Για το αριστερό άκρο της άμυνας, υπάρχει η περίπτωση του Γάλλου Φαϊτού Μαουασά της Ρεν, αλλά και αυτή του Νιγηριανού Ζαϊντού Σανούσι της Πόρτο. Ο δεύτερος αποτέλεσε τον διακαή πόθο του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι του 2020 –πριν καταλήξει στην Πόρτο- ενώ υπάρχει σύνδεση με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της πορτογαλικής ομάδας για τον Ρούμπεν Σεμέδο, πιθανώς μέσω κάποιας ανταλλαγής (εάν βέβαια... ξεμπλέξει ο Πορτογάλος με τα σοβαρά προβλήματα που έχει με την αστυνομία τις τελευταίες ώρες, μετά τις καταγγελίες 17χρονης εναντίον του).

Ωστόσο, ένα στοιχείο που επηρεάζει την υπόθεση του Ζαϊντού αλλά και τη γενικότερη μεταγραφική αναζήτηση στον Ολυμπιακό είναι πως στο ρόστερ δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου. Συνεπώς, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ενεργό ρόστερ ο Μαμαντού Κανέ από τη Γουινέα, που αποκτήθηκε από τη Νέφτσι Μπακού, ενώ μια θέση ξένου θα ανοίξει σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Αχμέντ Χασάν. Για τον Αιγύπτιο επιθετικό έχει «φουντώσει» τις τελευταίες ώρες η φημολογία που θέλει ομάδες από την Τουρκία να έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Πιθανή πώληση του Χασάν, ανοίγει με τη σειρά της ζήτημα για το ποιος θα καλύψει το κενό του και ίσως να μην είναι τυχαία η μεταγραφή του Δημήτρη Πινακά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς θέλει να επενδύσει σε νεαρό παίκτη για την επίθεση και ο 19χρονος αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που χαίρει της εκτίμησης του Πορτογάλου. Το αν ο Πινακάς θα γίνει μέλος επιθετικής τριάδας ή τετράδας θα εξαρτηθεί από την κατάληξη της υπόθεσης Χασάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό - Αγωνία για κορυφαίο άσο - Θα... τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags