Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Αυτή είναι η κατάθεση της 17χρονης: "Μέθυσε ο Σεμέδο, πήγαμε στο σπίτι του και με βίασε..." (Audio)
| 2021-08-30 11:59:00

Αυτή είναι η κατάθεση της 17χρονης: "Μέθυσε ο Σεμέδο, πήγαμε σπίτι στη Γλυφάδα και με βίασε" (Audio)

Sportdog Team
Αυτή είναι η κατάθεση της 17χρονης: "Μέθυσε ο Σεμέδο, πήγαμε σπίτι στη Γλυφάδα και με βίασε" (Audio)

Οι κατηγορίες για τον Πορτογάλο και ποιος αναζητείται από την αστυνομία. Ο Άρης Ασβεστάς μετέφερε το ρεπορτάζ για τη σύλληψη του Πορτογάλου αμυντικού, ο οποίος καταγγέλλεται για βιασμό 17χρονης.

Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Σαν... βόμβα έσκασε η είδηση της σύλληψης του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για βιασμό, ύστερα από καταγγελία ανήλικης αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Βύρωνα και στην συνέχεια στο Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η 17χρονη κατήγγειλε χθες το βράδυ (29/8) στους αστυνομικούς και σε ψυχολόγο της Υπηρεσίας πως ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ του Ωρωπού με τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, εκείνος την μέθυσε και στην συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε.

Ο Άρης Ασβεστάς μετέφερε στον ΣΠΟΡΤΦΜ, ότι σύμφωνα με την 17χρονη καταγγέλλουσα, ήταν σε μια παρέα σε μπαρ του Ωροπού με μια φίλη της κι έναν μάνατζερ ράπερ, με τον Πορτογάλο αμυντικό του Ολυμπιακού να κάνει χρήση αλκοόλ. Περιγράφει πώς όλοι μαζί πήγαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, όπου και κακοποιήθηκε σεξουαλικά, όπως αναφέρει.

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του, με την οποία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags