Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κυνηγάει "μεγάλη" μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Συμβόλαιο με τρία εκατομμύρια ευρώ για τον... αντι-Τζιοβίνκο (Vid)
| 2021-08-30 11:48:00

Κυνηγάει μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Συμβόλαιο τρία εκατομμύρια ευρώ για τον... αντι-Τζιοβίνκο (Vid)

Sportdog Team
Κυνηγάει μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Συμβόλαιο τρία εκατομμύρια ευρώ για τον... αντι-Τζιοβίνκο (Vid)

Ψάχνουν για "10αρι" στην Τούμπα και βρήκαν εξαιρετική περίπτωση. Είναι όμως ιδιαιτέρως ακριβή και παρότι δεν υπολόγιζεται από την ομάδα του, θα χρειαστεί μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Μία μεγάλη μεταγραφή κυνηγάει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του είναι πολλά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει έναν επιτελικό χαφ και συγκεκριμένα τον Τζιοβίνκο, όμως η υπόθεση του Ιταλού έχει... κολλήσει και ήδη εξετάζονται κι άλλες λύσεις. Τα χρονικά περιθώρια άλλωστε έχουν στενέψει, η μεταγραφική περίοδος λήγει αύριο Τρίτη (31/8) ενώ το κλαμπ έχει δικαίωμα να δηλώσει στην UEFA ποδοσφαιριστή μέχρι την Πέμπτη (2/9) προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa Conference League.

Το νέο όνομα λοιπόν που απασχολεί τον ΠΑΟΚ είναι ο Αντέμ Λιάγιτς. Ο Σέρβος χαφ της Μπεσίκτας έχει συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου στην Μπεσίκτας αλλά δεν υπολογίζεται από τους Τούρκους και αναζητά νέα ομάδα. Σημειώνεται πάντως πως το υπάρχον συμβόλαιο του 29χρονου, με μεγάλη καριέρα σε Ρόμα, Τορίνο, Φιορεντίνα, φτάνει περίπου στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που δείχνει ότι η περίπτωσή του δεν είναι τόσο απλή όσο υπολογίζεται.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags