Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: ΣΟΚ στην υπόθεση Σεμέδο - Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό - Καταιγιστικές εξελίξεις
| 2021-08-30 14:20:00

ΣΟΚ στην υπόθεση Σεμέδο - Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό - Καταιγιστικές εξελίξεις

Sportdog Team
ΣΟΚ στην υπόθεση Σεμέδο - Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό - Καταιγιστικές εξελίξεις

Η απόφαση του εισαγγελέα και τι γίνεται με τον 40χρονο καταζητούμενο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νιγηριανός, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές, είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ, με τον οποίο έφτασε ο Πορτογάλος αμυντικός το βράδυ της 28ης Αυγούστου σε κλαμπ του Ωρωπού.

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) ασκήθηκε σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Στη διάρκεια της προθεσμίας, ο 27χρονος άσος θα κρατείται και αφού απολογηθεί, θα αποφασιστεί η τύχη του από εισαγγελέα και ανακριτή. Αν η κατηγορία στοιχειοθετείται, ο Σεμέδο θα προφυλακιστεί.

Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νιγηριανός, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές, είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ, με τον οποίο έφτασε ο Σεμέδο το βράδυ της 28ης Αυγούστου σε κλαμπ του Ωρωπού. Εκεί συνάντησαν την 17χρονη, η οποία υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος διεθνής ποδοσφαιριστής και ο Νιγηριανός, την μέθυσαν και την οδήγησαν στο σπίτι του Σεμέδο, όπου τη βίασαν, πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος.

Σημειώνεται ότι, η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η κατάθεση της 17χρονης: "Μέθυσε ο Σεμέδο, πήγαμε σπίτι στη Γλυφάδα και με βίασε" (Audio)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags