Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Συνέχεια στο... θρίλερ με Εμπαπέ και Ρεάλ - Αυτά ετοιμάζουν οι Μαδριλένοι και είναι έτοιμοι για το... μπαμ
| 2021-08-30 16:51:00

Συνέχεια στο... θρίλερ με Εμπαπέ και Ρεάλ - Αυτά ετοιμάζουν οι Μαδριλένοι και είναι έτοιμοι για το... μπαμ

Sportdog Team
Συνέχεια στο... θρίλερ με Εμπαπέ και Ρεάλ - Αυτά ετοιμάζουν οι Μαδριλένοι και είναι έτοιμοι για το... μπαμ

Είναι τελικά πιθανό ότι η μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ να μην είναι το τελευταίο... μπαμ του φετινού καλοκαιριού, μιας και οι Μερένχες δεν έχουν βγάλει από το κάδρο την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ.

Κιλιάν Εμπαπέ: Φαίνεται τελικά ότι τα... επεισόδια στο σήριαλ της μετακίνησης του Γάλλου στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν τελειώσει, καθώς σύμφωνα με την ισπανική Marca έχουμε νέες σοβαρές εξελίξεις που μπορούν να ενεργοποιήσουν την... βόμβα του καλοκαιριού.

Έτσι η εφημερίδα της Ιβηρικής, που κάνει live τις εξελίξεις για τη μεταγραφή, αναφέρει ότι μέχρι στιγμής η Παρί δεν δείχνουν να έχουν αλλάξει άποψη και ζητάνε 200 εκατομμύρια για να δώσουν το ΟΚ για την μετακίνηση, την ώρα που η τελευταία προσφορά των Μερένχες ήταν 170 εκατομμύρια, συν 10 με την μορφή μπόνους.

Έτσι η Marca αναρωτιέται αν τελικά η Ρεάλ θα κάνει νέα πρόταση, για τον Γάλλο και μάλιστα τονίζει ότι η Δευτέρα (30/8) είναι η πιο κρίσιμη μέρα, μιας και εκπνέει η προθεσμία για καλύτερη πρόταση για τον Κιλιάν Εμπαπέ και μένει να φανεί αν οι Παριζιάνοι θα συνεχίζουν την ίδια στάση, με τον κίνδυνο να χαθεί αυτό το deal να είναι ορατό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags