Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μαρινάκης και... Βαλμπουενά "πιέζουν" για τον εκλεκτό του Μαρτίνς - Ανατροπή με τους... φευγάτους
| 2021-08-30 17:09:00

Μαρινάκης και... Βαλμπουενά "πιέζουν" για τον εκλεκτό του Μαρτίνς - Ανατροπή με τους... φευγάτους

του Παναγιώτη Νικολάου
Μαρινάκης και... Βαλμπουενά "πιέζουν" για τον εκλεκτό του Μαρτίνς - Ανατροπή με τους... φευγάτους

Ο παίκτης που ζήτησε ο Πορτογάλος και η εναλλακτική από Μουρίνιο. Στον Ολυμπιακό "φουλάρουν" για την τελευταία τους μεταγραφή και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να πείσουν τον παίκτη, που δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Οι τελευταίες εξελίξεις με Μανωλά, Σισέ και Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός «σαρώνει» την αγορά για την εύρεση δεξιού μπακ, έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, καθώς αυτή είναι η μοναδική προσθήκη που θα γίνει στο ρόστερ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο μεγάλος στόχος λοιπόν των Πειραιωτών είναι ο Φρεντερίκ Γκίλμπερτ, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτός που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς και για αυτό η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες ώρες για να τον πείσει να φορέσει τα ερυθρόλεκυκα. Ο 26χρονος Γάλλος ανήκει στην Άστον Βίλα, το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2023 και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Εξάλλου από το 2019 που η αγγλική ομάδα έβγαλε 5 εκατ.Ευρώ από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει από την Καέν έπαιζε δανεικός, με εξαίρεση τη σεζόν 2019-2020 που μέτρησε 25 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, μια χρονιά που οι «χωριάτες» είχαν πολλά αμυντικά προβλήματα...

Και φέτος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας, Ντιν Σμίθ, αφού ήταν εκτός αποστολής τις πρώτες αγωνιστικές της Premier Leaguε. Μάλιστα η περίπτωσή του συνδέεται με την ομάδα του Λιμανιού, καθώς την περσινή σεζόν δόθηκε δανεικός στη Στρασμπούρ προκειμένου να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Κένι Λαλά, ο οποίος πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.



Ο Γκιλμπέρτ λοιπόν είναι ο παίκτης που θέλει ο Μαρτίνς, ωστόσο υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για να προχωρήσει η μεταγραφή, καθώς ο παίκτης δεν... ψήνεται με την προοπτική της Ελλάδας και δείχνει προτίμησε στη Γαλλία.

Στο Λιμάνι πάντως δεν... παρατούν τα όπλα, βρίσκονται σε επαφή μαζί και στο «παιχνίδι» έχουν μπει οι Μοντεστό και Καρεμπέ, ενώ έχει δεχθεί τηλεφωνήματα και από τους Γάλλους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός, όπως οι Βαλμπουενά και Εμβιλά.

Οι «Ερυθρόλευκοι» θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για να φτάσουν σε συμφωνία για την απόκτησή του, όμως παράλληλα ετοιμάζουν και το Plan Β για τη μεταγραφή του δεξιού μπακ. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν διαρρεύσει, ως εναλλακτική επιλογή εξετάζεται ο Ντάβιντε Σαντόν της Ρόμα.

Απομακρύνεται ο Μανωλάς, δύσκολα για Καμαρά και Σισέ

Απόλυτη ησυχία υπάρχει στην υπόθεση του Κώστα Μανωλά και όλα δείχνουν πως ο παίκτης δεν θα γυρίσει τελικά το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας άσος πίεσε, οι Πειραιώτες έκαναν την προσπάθειά τους, όμως δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό με τη Νάπολι.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό θα παραμείνουν εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου τόσο ο Παπέ Σισέ όσο και ο Μαντί Καμαρά. Παρά τη φημολογία των τελευταίων ημερών, δεν έχει έρθει ακόμα η μεγάλη πρόταση, ενώ το γεγονός πως αμφότεροι ταξιδεύουν για την πατρίδα τους λόγω των εθνικών ομάδων, μάλλον δείχνει ότι δεν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη τις επόμενες 48 ωρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" στο 90' από Αγγλία ο Μαρινάκης - Κονέ με κορυφαία ομάδα - Αυτόν τον Έλληνα ζήτησε ο Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags